Prosím o radu. Mám dělat dcerce Priessnitzův obklad. Jak na to vím - mokrý kapesník, igelit, suchá plena apod. Délka 20 minut. Ale jak často jí ho dávat a jaké dělat intervaly? Máte někdo zkušenosti? Děkuji 🙂
Já si myslím že 20 minut je málo, když jsem so ho sama nedávno dělala na anginu tak jsem našla na netu, že 3 hodiny obklad pak 2 hodiny klid a pak znovu, no a zabralo to dobře...
Já ho měla 3h na krku pak pauzu 3h a pak zase a tak cely den a na druhý den večer už jsem měla klid a mohla konečně polknout.Měla jsem napuchlý krvavý krk a lečila jsem se po domácku.
UPŘESNĚNÍ - JE TO PRO 3 LETÉ DÍTĚ 😉
mě dr radila 30 min max take mame 3 leté...a klidně co 2-3 hod
tak já ho dávala dceři 4roky tak na 2,5h. krásně se to prohřálo a jakoby zapařilo a výsledek perfektní. Za to já když jsme byli loni na dovolené v itálii, chytla mě angína že jsem nemohla ani polknout, tak sem si ho udělala před spaním stím že ho v noci sundám. Prospala jsem stím celou noc, a ráno krk super. šla jsem i na snídani. Takhle jsem to udělala ještě 3x a bylo po angíně. Já ani nevěděla že se může třeba jen 3h. Tak nevím, a asi neporadím. ale u malé vždy sáhnu pod šátek jestli to je už teplé a to je vždy tak po těch 2h.
Nevím jestli délka 20 minut, četla jsem max 2 hodiny, ale minimum ne, nevím jestli se to za těch 20 minut stihne prohřát.