Ahoj maminy, poradte mi nějakou prevenci pro dítě, vitamíny, kapky....jako prevenci. díky
jo a na rýmu sterimar s mědí.......jen pokud se objeví rýma - má antibakteriální a antivirotické účinky 😉
jako prevenci nebo spíš na vyčistění nosíku - obyč vincentka ve spreji a krásně si vyčistí nos-ráno i večer
co otužování 😉 ?
ivika-asi tak nějak 😉 otužování a vitamíny ve formě ovoce a zeleniny jsou jasně daleko lepší a účinnější,než kdejaký preparát 😉 😎
Určitě ovoce, dostatečný pohyb na čerstvém vzduchu. Jestli někdo chce investovat do výrobků, tak prosím, jsou různé a různě účinné. My jednou vyzkoušeli nějaký na posílení imunity a hned dostal rýmu 🙂
Ale tuto zimu měl jenom 3x rýmu a jednou byl nemocný, ale bez antibiotik.
Už i loni jezdil celou zimu v kočárku bez fusaku, méně se oblékáme - méně v porovnání s jinými dětmi, když vidím, z čeho je matky vyslíkají 🙂, ovoce a zeleninu miluje a musíme mu ji dávat až na konec jídla, protože napřed vždycky sní ji a potom nechce dojídat "normální" jídlo.
Takže souhlasím s ivikou a radkou - pohyb, otužování, ovoce a zelenina 🙂 .
doporučuju řeřichu 🙂 má plno vitamínů, na chlebíku chutná, navíc tříleté dítě bude bavit ji na misce pěstovat
kdysi v "Sama doma" ji nějaký host vychvaloval až na půdu a tvrdil, že když se jí denně, tak člověk není celou zimu nemocný, my ji pěstujeme pravidelně a nevím jestli je to zrovna řeřichou, ale je pravda že malý měl rýmu naposled v někdy červnu 😉
a každopádně ho baví sypat semínka na vatičku, pozorovat jak roste, zalévat, nebo si ji i sám ustříhnout a posypat chleba
Ahojka určitě to otužování má něco do sebe
Já měla hrozný problémy s holkama neustále nemocný fort dokola vždycky to skončilo antibiotika tak jsem hledala a hledla až jsem našla od října máme nasazené super přírodní produkty nechci tady dělat reklamu kdyby jsi chtěla vědet ví napiš do IP.
Mám léty osvědčenou Echinaceu a v době chřípek dávám po ránu cca 10 kuliček Oscilococcinum ( homeopatika).
aaabbbc my používame přirodní produkty z aloe vera na imunitu vitaminy KIDS,ktore obsahují hodne zeleniny a ovoce a když uz neco přece jen tak přirodni antibiotikum z aloe vera🙂a určite taky otužujeme jak píše romana29
my jsme měly nejdříve immunoglukan, ale nějak se neosvědčil, teď jedeme ve vironalu a zatím super.