Holky, přikládám fotku - sedí mi v Manduce miminko správně?? nožky jsou na žabičku, jen nevím následující:
- jak moc utáhnout popruhy, které polohují hlavičku blíž/dál ode mně aby to miminku bylo příjemné
- jak poznám, že miminko nedrží váhu na nožkách, ale na zadečku
- jak moc má mít zakulacená záda a jak to mám/můžu regulovat?
moc díky
Bohužel neni moc vidět. Ale podle me pro takováto miminka manduca ani jine nositko neni vhodne ☹ (i kdyz se všude píše, ze jo, nikdy se mi maleho nepovedlo v nositku napolohovat správně, dokud nebyl aspoň trochu větší).
Manducu jsem používala, od miminka. No je pravda že na fotce není nic moc vidět. Když jsem používala na malé mimi tak s novorozeneckou vložkou a tam bych řekla že moc možností na napolohování není. 😀 Takže bych řekla že když je miminko spokojené tak asi bude vše OK. A stran hlavičky, nenechat ji volně "lítat" ze strany na stranu. Malý se většinou opřel hlavičkou o prsa a byl spokojené miminko. 😀 A na netu je mnoho videí jak správně manducu používat a dětičky polohovat. 😀
Vhodnost/nevhodnost je téma samo o sobě a to tady nechci rozebírat... jde mi o to, že když už Manducu mám, tak ať tam mimi sedí dobře.
ahoj, pořizovala jsem manducu ve spec. obchodě, kde mi to paní i ukazovala a ohledně utažení říkala, že správně to je, když se předkloníte, tak dítko se nesmí od vás odlepit, prostě nesmí mezi vámi být volný prostor, takže utažené to má být docela dost. Potom jak už je větší a samo drží hlavičku, tak to asi tak striktní být nemusí. Podle fotky se mi napolohování zdá dobré, jen bych určitě víc dotáhla u hlavičky
Asi ti neporadíme, mimčo není skoro vidět... Kolik mu je měsíců? Nebyl by pro začátek lepší šátek? Nosítko mi připadá na malá miminka velká.