nevite, od kdy se ma diteti davat pod hlavu polstar? SLysela jsem, ze miminkum se davat nema, tak malej spi jen na prosteradle na rovne matraci, ale nevim, jak dlouho to tak ma byt, poradite nekdo?
chytré knížky říkají, že až když se miminko dokáže samo posadit
já začala až v roce...když dostal svou postel... Je vidět, že po tatínkovi nebude, pač polštáře má rád...
jinak samo když je dítě nastydlé, tak bych mu ho dala pod hlavu, aby se jim lépe dýchalo
no já teda nevím ale prej od roka 😀
Tak nám bude rok a Filípek se celou noc točí v postýlce, malý polštářek - úplně placatý tam má ale hlavu na něm nee 🙂)
Naše malá má polštářek v postýlce od narození jen tak postavený a ani teď když jí bude rok si neumím představit že by na něm spala, protože jí občas v postýlce najdu v takových polohách že mám co dělat abych se nezačala smát 😀
Ahoj,my máme v postýlce polštářek taky jen jako dekoraci a nedovedu si představit,že by ho měla pod hlavičkou,ono by to ani nešlo,podle těch jejích poloh. 😉 Ale slyšela jsem,že nejdřív po prvních narozeninách. 🙂
Tak mam skoro 2leteho chlapečka a na polštaří nespí. 😉 Dr. nas v tom podporuje že čím později tím líp 🙂
Tak já slyšela a učila se ve škole, že nejdříve od 2 let, ale čim dýl, tím líp 😉
no můj syn se mnou když spí v manželské posteli 210/210 , tak se v noci taky točí a občas i spadne přes zábrany...na místě spát neumí, ale na nízkém polštáři usne, každopádně, jakmile v noci špatně dýchá, chce to polštář
dik, tak ja ho zatim davat nebudu, stejne vetsinou cestuje v postylce kolem dokola 🙂
cca od roku? sama nevím