Ahoj holky, chci se zeptat, jestli jste některá využily použít náplast Emla při napichování oušek. Chci malé nechat píchnou ouška u doktora a on mi to nabídl, prý to ouška znecitliví a holčičky pak píchání nebolí. Vyzkošela jste to některáa a jak vaše malé reagovaly?
děkuji 🙂
tak jsme to pročetla a o naušničkách tam nikdo nic nepíše, tak kdyby někdo něco věděl, napište mi to sem prosím, děkuji 🙂 😅
ahoj já nechala Emlou ouška namazat...museli jsme čekat hodinu a pak jsme to píchli a uplně v pohodě..malaá řvala jen když jí pevně chtli jinak nic necítila..slyšela jsem že náplasti jsou docela velké a na ouško moc nejdou..takže mast můžu vřele doporučit 🙂
super díky moc jsem ráda, možná jsme to spletla já , vlastně teď nevím, ale i doktor asi spíš říkal mast, než náplast. tak jsem teď mnohem klidnější 🙂 Nechám to malé určitě udělat s tou mastí 😉
Ono je to celé popletené, lebo náplaste sa volajú Emla a krém Elma 😉 My sme natreli krém na ušká, po hodine sme ich dali nastreliť a ťažko povedať, či cítila bolesť, alebo bola len prekvapená, že sa s ňou niečo deje, každopádne jej vybehli dve slzičky, trošku si poplakala ale odchádzali sme s úsmevom od ucha k uchu 😀
bihan super tak to snad zvládnu a hlavně malá aby to zvládla 🙂
Už to tu je:
https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...