Hezky den, setkaly jste se prosim s tim, ze by miminko, ktere pri koupani nema rado hlavicku a hlavne ouska ve vode, melo rado plavani? Kamaradky me nahlodavaji, ze se treba dcerce (7m) plavani zalibi natolik, ze ji to prestane vadit, ale ja ji nechci trapit a privodit trauma z vody, jsem moc rada, ze jsem odhalila, proc pri kazdem koupani tak plakala, kdyz ji jen umyju hlavicku zinkou, je spokojena. Dekuji za odpovedi
Já bych se toho nebála a šla to plavání vyzkoušet, v bazéně je to přece úplně něco jiného než ve vaně. Nicméně si myslím, že více dětem vadí ve vaně potopená hlavička a to hlavně z toho důvodu, že ji musí mít v podstatě zakloněnou což je pro ně asi nepříjemné. Syn měl taky pokaždé hysterický záchvat když sem ho ve vaně chtěla položit na záda a to sem mu hlavičku držela. Plavání ale miluje, chodíme už od 6. měsíce a jsme oba nadšení. Nevadí mu ani potápění, právě naopak kolikrát se potápí dobrovolně.
Šla bych to vyzkoušet. Uvidíš, jak se bude ve vodě chovat a podle toho se pak zařídíš, budete chodit dál nebo toho necháte, pokud to vede někdo zkušený tak vám i řekne, jestli pokračovat nebo toho radši nechat.