Mazat nebo nemazat půlroční mimčo opalovacím krémem?

stejnov
12. dub 2015

Mazat nebo nemazat půlroční mimčo opalovacím krémem? Názory se různí... :o( pokud mažete, s jakým krémem máte dobrou zkušenost?

elen222
12. dub 2015

Ahojky, půlroční jsem nemazala a také ho nikdy nenechala na sluníčku, když jsme šli ven a svítilo sluníčko, byli schovaní v kočárku tak, aby na ně nesvítilo 🙂

kamino
12. dub 2015

Ja mazala novorozence,byl pocatkem cervence a i kdyz byl kocar ve stinu,tak mu kuze zcerťvenala. Pulrocni shce uz tak citlivou kuzi nema,ale pokud by byl parak a prcek svleceny,namazala bych. Pouzivala jsem Yves Rocher 50.

mysonek
12. dub 2015

Mazala jsem, tak od 7 nebo 8 měsíců myslím, malá je zářijová, takže někdy na jaře. Mám krém od Hippu s faktorem 50, kupovala jsem ho v lékárně. Samozřejmě, že jsem se snažila aby nebyla na sluníčku, ale ne vždy to šlo. V létě (v 10 a 11 měsících) už byla nahatá u bazénku, to jsem jí mazala celou. Sice byla ve stínu, ale stejně na ní občas zasvítilo. Já i přítel se snadno spálíme, takže malá se nemá po kom dobře opalovat, takže jsem si netroufla jí nenamazat.

zanri
12. dub 2015

já mazala novorozence - Ladival 50 a teď jsem koupila Altermed sun 50 - oboje z lékárny, a navíc jsem pořídila sluneční clonu na kočár

kj
12. dub 2015

Do roka jsem spíš než krém dávala zásadně do stínu - když už, tak mléko La Roche Posay Anthelios Dermo-Pediatrics SPF50+ - používám doteď a je fajn, dobře se roztírá.

atinkaa
12. dub 2015

ahoj, uplne najsamlepsie by bolo sa pobytu na priamom slnku vyhnut, ak sa to da - ja mam jedno ditko majove-kveten, takze vcelku bolo potreba cosi vymysliet, okrem tiena a moznosti vyhnut sa priamemu slnku, sme vyuzivali funkcne oblecky s faktorom a potom mimo kremy alternativu malinovy olej, jemnejsi, prisiel mi k babatienku tak nejak vhodnejsi - http://www.naturalisvita.sk/rastlinne-oleje/mal...

mandala
13. dub 2015

Tak ono jde o to, že pokud je opravdu horko, tak i ve stínu se kůže opaluje, nejlepší nevycházet vůbec. Já nemazala.

espada
14. dub 2015

Já mazala. Malá byla v dubnu a v létě jsme se už koupaly v bazénu. Krém jsem měla z DM Sun Dance 50+

dolfino
22. dub 2015

Já malou mažu 50 i přesto, že jí na sluníčku nenechávám. Přeci jen na ní ale slunko nachvíli zasvítí, když jsme třeba na procházka. Takže bych raději mazala.

laja64
22. dub 2015

Mala je narozená květnu . A uz slunicko dost palilo. Na slunicku byvala minimalne ale i tak jsem mazala Biodemou Kids 🙂

jitulina81
1. čer 2015

Mažu 50tkou od La Roche Posay i když se vyhýbám slunci, přes kočár mám přehozenou plenku. Ale malá prostě ručky pod plenou prostrčí nebo se jí vyhrnou kaťata. Takže tuhle odhalenou kůži namažu před každou procházkou.

zantie86
1. čer 2015

Nejhorší je mít zavřenou boudu a ještě přes to plenu, v tý boudě je pak 50 stupňů jako ve stanu,před tim mě varovala doktorka a hlavně nezapomenout mimčo pravidelně z kočárku vyndavat

anggely
1. črc 2015

Já mažu 50 tkou.. Sice ho nevystavuji sluníčku, ale přesto i když je v kočárku svítí mu na nožky, tak pro jistotu ho máznu..

sim007
1. črc 2015

Od doktorky mame "nakazane" mazat i do kocarku...mazu cca od 1,5 mesice....Eucerin kids

konidana
1. črc 2015

Děti byly touto dobou také zhruba půlroční, myslím že jsem nemazala. Ven jen ráno a případně večer a oblečené do světlého bavlněného body s dlouhým rukávem a klobouček (už mi v kočáru spíš stály než seděly nebo ležely)

jasminecek
1. črc 2015

Ano, mazala jsem. A obdivuji maminky, co si lajznou dite v techto tropech nemazat nebo mazat kokosakem, jak jsem uz xkrat slysela.

ratatooy
1. črc 2015

uv záření na nás dopadá i ve stínu dokonce i doma ale tam to není tak rapidní,takže každopádně mazat pokud nechcete vystavovat rakovině kůže

verena
1. črc 2015

tohle mi přijde docela rozumný: http://info.dm-drogeriemarkt.cz/flipbooks/ab/20...