Moje neterinka prave uabydluje ohradku po druhem prckovi.Mate nejake rady jak ji ocistit aby mala nelezela v prachu a v chemikaliich? 🙂
Jak píše @frantiska85 do vany, či sprchy, namočit, namydlit, popř. objet kartáčkem a oplachovat tak dlouho až nepoteče žádná pěna.. Já takhle dělala hrazdičku, která nešla rozebrat, použila jsem kartáček a lanza mýdlo. Namočila, namydlila, nechala několik hodin působit, pak opláchla a znovu namydlila a opláchla a bylo, ždímání je na prd, jedeš kousek po kousku a mačkáš růčo. Všechny fleky pryč a barvy jako nové 🙂
Nejlepší je to dělat někde venku na zahradě, pořádně osprchovat hadicí a nechat schnout na slunku - tak jsem dělala kočárek.. jen teď už na to počásko není... počítej s tím, že v koupelně to bude schnout několik dní, obzvlášť pokud se nacucá vrchní molitan na tom zábradlí.
Osprchovala bych ve sprcháči, umyla dětským šamponem nebo mýdlem vhodným pro děti a dobře umyla. Přeci jen, ne vše se třeba dobře smyje a dá se předpokládat, že prcek si celou ohrádku poctivě ožužle.
Vysprchovala bych ji ve vaně. Namydlila a znovu osprchovala.