Dobrý den chtěla bych se zeptat a poradit jak často má mít novorozenec stolici když jsme na nutrilonu??
A je to normální ze mi nekaka.A ještě jedna otázka maminko loupe se mi ve vnitr v pipince ale ne v pochve jen na piskach je to normální??Dekuju za radu
My máme taky Nutrilon a kaká pravidelně ob den.
Všetko bolo dobre a ked už nie, vsunula som teplomer do zadku, poposúvala a vyvolá stolicu 🙂 ale aj plač 😉
Teď jsem koupala tak ze jsem měřila teplotu a zabralo to ale jenom trošičku se mi vykakala.A stou pipinkou je normální?
my jsme na nutrilonu takřka od narození a neměli jsme vůbec žádný problém .. do 3,5 měsíců jsem kojila + nutrilon a chodila mi 3x denně ... teď je jí půl roku za týden a chodí pravidelně hned ráno co se probudí a skoro pokaždé ještě večer po svačině .... ale to není úplně pravidlem .. většinou to je ob den .. záleží co jí dám za příkrm k obědu ... takže mi jsme s tím problém neměli ... ale většina dětí dostává po UM ze začátku zácpu ...
@zuzanasura A pipinku má jinak v pořádku? Není zarudlá nebo nějak nezapáchá? Zkus promazávat krémem a oplachovat vodou. Pokud se to nezlepší zašla bych k pediatrovi.
Ne není zarudla ani nezapacha jen se mi tam loupe a nevím jestli je to normální
Po Nutrilonu kakal 4-5x denne, takze tak normalka ☺ ted uz se rozjelo kojeni na 100%, davam mu Infacol na prdiky a piju 2x denne caj (kojici a fenyklovy) a kadi vzdy kdyz zacne sat, takze tak 10x denne 😂
A mame pindika, tak neporadim s tim loupanim bohuzel.
Ahoj, co si tak vybavuji tak jsem byla stastna kdyz se vykadil jednou za tri dny:(