ahoj holky, můj 4. měsíční syn má strašně suchou pleť, dělají se mu až takové červené flíčky suché šupinyté pleti.. doktorka nám doporučila olejovou lázen od Linola a krém lipobase z lékarny ale problém přetrvává 😢 , poradte co jste používali za dobrý krémík, seba ani weleda nezabrali..
@petrasipkova1 děkuji moc za odpověd, začali sme používat olejovou lázen a krémík tak před 3mi týdny, předtím sebu.. a neměla jsem pocit zlepšení, vydržím, je mi prcka moc líto. Snad bude brzy lépe.
Zkus položit otázku i s fotkou sem https://www.modrykonik.cz/group/6098/detail/.
Ahoj, nám pomohl po mnoha jiných pokusech A-DERMA Exomega krém. Je drahý, ale mazala jsem dcerce ráno a večer celé tělo a vydržel dlouho. Na obličej ho od té doby používáme celá rodina včetně manžela už 4 roky 🙂 Do koupele jsme první dva roky (potom i synovi do jeho roku) dávali CutisHelp Balnea...bonus je, že nemastí vanu. Teď na mytí všech dětí používáme Oilatum (mýdlo, sprcháč i šampon), občas do koupele (i pro sebe) Linolu nebo ovesnou koupel. Na různé pupínky, škrábance, podráždění nedám dopustit na A-DERMA Dermalibour créme.
Ahoj, mám 2 letého chlapečka a prakticky od narození řešíme s přestávkami totéž...osvědčilo se střídat přípravky, navíc nám zabírá La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ relipidační balzám a pak Uriage Xémose relipidační zklidňující krém pro velmi suchou citlivou a atopickou pokožku ...oboji trochu dražší ale zas stačí málo a vydrží dlouho... 😉 chce to prostě vyzkoušet, každému sedne něco jiného
Vždy jsem malého mazala jenom domácí měsíčkovou mastí po každém vykoupání a s pokožkou pak nebyl nikdy žádný problém. 🙂
@summer2012 děkuji moc, juknu po tom a vyzkoušíme 🙂
@plachetnicka vesnou kopel jsem již zkoušela a je také fajn, tu konopnou lázen zkusíme také, četla jsem ted o ni a je fajn že nešpiní vanu 🙂)
to je běh na dlouhou trat, používám už přes rok Oilatum do koupele a Lipobase a super, ale trvá to než se to zlepší.