Do kolika stupňů chodit ven s 3měsíčním mimčem?

jkur
30. pro 2014

Do kolika stupňů chodit ven s 3 měsíčním mimčem? Chodím do -5 když je více tak přistrojím a dám do verandy kde se netopí. Chodíte do -10? A mažete krémem, případně jakým?

jabluncanka
30. pro 2014

Do max. -5!! Pak už to není bezpečné...

lv
30. pro 2014

Taky do -5

xdany
30. pro 2014

Chodíme ven za každého počasí, i v minus 17 jsme byli...dítko mám teda o pár měsíců starší, ale na severu se chodí s dětma jakéhokoli věku za jakéhokoli počasí ven, protože kdyby to bylo omezený -5, tak by v mnohých částech světa byly děti třeba půl roku zavřený doma. V kočárku je mikroklima, je tam teplejš...a nebo nosit pod nosící bundou, tam je krásně teplo.

salikova
30. pro 2014

já chodila denně za každého počasí, protože sem musela venčit psa.. Když byli kluci menší a hodně mrzlo, přehodila jsem přes kočárek deku nebo plínku.. Při mrazech sem byla venku max. 30min a nijak sem nikdy moc nemazala... Pokud třeba němá tvé dítko ekzém nebo suchou pokožku apod., tak když je v kočárku zabalené, tak si myslím, že není nijak potřeba...

lenicka07
30. pro 2014

Doktor říkal do -5, ale je fakt pravda že v severských státech jsou děti venku i v mnohem nižších teplotách. Jako o nějaký stupeň míň bych asi neřešila nějak dramaticky, případně pobyt zkrátit nebo hodit něco přes kočárek. Stejně tu teplotu venku úplně přesně nezjistíš.

kacenka1111
30. pro 2014

taky jsem slyšela do -5, ale chodili jsme v tom veku i když bylo hur a mela jsem pláštěnku, Verca byla spocena az na zadech...ta pláštěnka hodne chrani

milin
30. pro 2014

Já tedy musím chodit za jakéhokoliv počasí. Mám psa kterého musím venčit, a starší dceru která chce jít ven. Nu a hlavně jsem celý týden bez muže a nakoupit si musíme 🙂 takže děti jsou pak odolnější a jsou zvyklé. prostě jsem matka že i když trakaře padají my jsme venku. dětem se líp spí líp dýchá a hlavně se doma nenudí pokud jsou starší.
Ale každého věc a názor 🙂

pavlapl
30. pro 2014

Já tedy musím za každého počasí ven. Mám dvě starší děti a s těma musím do školky, školy, na kroužky a každý den jsme na zimáku.

lrg
30. pro 2014

Myslím, že když není -20 tak za každého počasí na chvilku nemůže uškodit, obzvlášť v kočárku, kde ho fakt můžeš krásně nabalit a zabalit 🙂

vercik83
30. pro 2014

Ja chodim, vic ji nabalim.jsou ji taky 3mesice a nechce doma spat moc. Nevypada ze by strada
A,to je driv zima mne.chodim tak na1,5hod.

bajana
31. pro 2014

Do -5 je hranica pre novorodencov.moja má 4 mesiace a chodíme 2x denne na hodinu.

efea1986
8. bře 2015

Kolikrát za den můžu jít s malím ven ?jen nám 13dní,a venku je hezky tak jsem myslela že bych šla a ted a pak ještě třeba odpoledne , ?mohu nebo radši jen jednou ?

lugahajkova
11. bře 2015

No tedka už tolik nemrzne,, já malýho dávám do kočárku kolem 9 hod ,, má fusak beránek, bundičku a čepici, tepláčky a pod tím body s dl.rukávem a punčošky,,, není uplně zachumlanej aby mohl dýchat,, už se nám nevejde do hl.korby má 8 kg,, na 5 měsících,, ale vaše mimčo je malé a v hluboké korbičce si to zadýchá tak to není tak kritický z tou zimou,, čím víc bude venku bude bez rýmy a zdraVÝ VZDUCH ZDRAVÝ SPÁNEK 🙂

zanri
11. bře 2015

-5st. (ona tuto zimu ani větší zima moc přes den nebyla) a mažu proti mrazu i větru (i teď) - Altermed Baby Winter cream - a jsem s ním moc spokojená