Do kolika stupňů chodit ven s 3 měsíčním mimčem? Chodím do -5 když je více tak přistrojím a dám do verandy kde se netopí. Chodíte do -10? A mažete krémem, případně jakým?
Taky do -5
Chodíme ven za každého počasí, i v minus 17 jsme byli...dítko mám teda o pár měsíců starší, ale na severu se chodí s dětma jakéhokoli věku za jakéhokoli počasí ven, protože kdyby to bylo omezený -5, tak by v mnohých částech světa byly děti třeba půl roku zavřený doma. V kočárku je mikroklima, je tam teplejš...a nebo nosit pod nosící bundou, tam je krásně teplo.
já chodila denně za každého počasí, protože sem musela venčit psa.. Když byli kluci menší a hodně mrzlo, přehodila jsem přes kočárek deku nebo plínku.. Při mrazech sem byla venku max. 30min a nijak sem nikdy moc nemazala... Pokud třeba němá tvé dítko ekzém nebo suchou pokožku apod., tak když je v kočárku zabalené, tak si myslím, že není nijak potřeba...
Doktor říkal do -5, ale je fakt pravda že v severských státech jsou děti venku i v mnohem nižších teplotách. Jako o nějaký stupeň míň bych asi neřešila nějak dramaticky, případně pobyt zkrátit nebo hodit něco přes kočárek. Stejně tu teplotu venku úplně přesně nezjistíš.
taky jsem slyšela do -5, ale chodili jsme v tom veku i když bylo hur a mela jsem pláštěnku, Verca byla spocena az na zadech...ta pláštěnka hodne chrani
Já tedy musím chodit za jakéhokoliv počasí. Mám psa kterého musím venčit, a starší dceru která chce jít ven. Nu a hlavně jsem celý týden bez muže a nakoupit si musíme 🙂 takže děti jsou pak odolnější a jsou zvyklé. prostě jsem matka že i když trakaře padají my jsme venku. dětem se líp spí líp dýchá a hlavně se doma nenudí pokud jsou starší.
Ale každého věc a názor 🙂
Já tedy musím za každého počasí ven. Mám dvě starší děti a s těma musím do školky, školy, na kroužky a každý den jsme na zimáku.
Myslím, že když není -20 tak za každého počasí na chvilku nemůže uškodit, obzvlášť v kočárku, kde ho fakt můžeš krásně nabalit a zabalit 🙂
Ja chodim, vic ji nabalim.jsou ji taky 3mesice a nechce doma spat moc. Nevypada ze by strada
A,to je driv zima mne.chodim tak na1,5hod.
Do -5 je hranica pre novorodencov.moja má 4 mesiace a chodíme 2x denne na hodinu.
Kolikrát za den můžu jít s malím ven ?jen nám 13dní,a venku je hezky tak jsem myslela že bych šla a ted a pak ještě třeba odpoledne , ?mohu nebo radši jen jednou ?
No tedka už tolik nemrzne,, já malýho dávám do kočárku kolem 9 hod ,, má fusak beránek, bundičku a čepici, tepláčky a pod tím body s dl.rukávem a punčošky,,, není uplně zachumlanej aby mohl dýchat,, už se nám nevejde do hl.korby má 8 kg,, na 5 měsících,, ale vaše mimčo je malé a v hluboké korbičce si to zadýchá tak to není tak kritický z tou zimou,, čím víc bude venku bude bez rýmy a zdraVÝ VZDUCH ZDRAVÝ SPÁNEK 🙂
-5st. (ona tuto zimu ani větší zima moc přes den nebyla) a mažu proti mrazu i větru (i teď) - Altermed Baby Winter cream - a jsem s ním moc spokojená
Do max. -5!! Pak už to není bezpečné...