Dětský inhalátor, jaký se vám osvědčil?

atka68
3. kvě 2016

Ahoj maminky,
možná to už tady někde je, ale chci koupit dcerce dětský inhalátor, poraďte mi prosím, jaký se vám osvědčil. Díky moc, hezký den přeju! 🙂

andelka
3. kvě 2016
andu
3. kvě 2016

My máme tento a spokojenost maximální. http://www.pilulka.cz/inhalator-ultrazvuk-joyca...

Používáme cca rok, syn astmatik a zažehnali jsme ne jeden zánět průdušek 🙂

atka68
autor
3. kvě 2016

@andu Diky za reakci. Ten naustek behem inhalovani musi synek drzet nebo je tam gumicka?

andu
3. kvě 2016

Je tam gumička na maskách, jak na dětské, tak na dospělácké. Syn ji má rád, hraje si s oblibou na slona :D Dcera si raději vezme nástavec co je přímo do pusy a ten si přiděluje.

andu
3. kvě 2016

Přidržuje tam má být ;) A nebo dýchá přímo z té hadice, jako když byla v nemocnici ;)

katerina1106
3. kvě 2016

My máme už asi 6 let http://inhalatory.heureka.cz/omron-inhalator-ko...
Kupovali jsme ho pro staršího syna který byl často nachlazený - rýma a kašel. Pak z toho bylo astma bronchiale a alergie. Teď učím inhalovat i mladšího syna 🙂 Jsme s ním moc spokojení a za celou dobu jsme neměli žádný problém 🙂

atka68
autor
3. kvě 2016

@andu 🙂 A co hlucnost? K cemu by se dala prirovnat?

gilotek
3. kvě 2016

Máme také joycare 🙂

andu
3. kvě 2016

@atka68 máme ten ultrazvukový a to je úplně tiché. Ani nevím, k čemu bych to přirovnala, vůbec to nevnímám. Když jsou děti nemocné, pouštím i v noci (namířím na obličej) a vůbec to neruší... Haha, tak teď jsem se ptala přítele, k čemu by ten zvuk přirovnal a bleskurychle ho napadla odpověď - prý jako vibrátor malého typu :D :D

atka68
autor
3. kvě 2016

@andu haha, tak to je super, ono hluku je tady doma pri dvou detech dost 🙂 jeste me zajima jak se to cisti a jestli inhalujete vincentku nebo i neco jineho?

andu
3. kvě 2016

Dávám Vincentku nebo vodu se solí. Chtěla jsem minule dát i Ambrobene, ale nakonec stačila Vincentka. Po použití ty součástky, trubici, masku atd., normálně vypláchnu v umyvadle s kapkou jaru, mám doma eko jar, který se může používat i na omytí ovoce. A pak to propláchnu čistou vodou a nechám volně uschnout na ručníku ;)

atka68
autor
3. kvě 2016

Tak dekuji vsem za tipy a preji hezky zbytek vecera!