Dcera mi dnes snědla kousíček papíru, má 5 a půl měsíce. Může se ji něco stát?
Já teda děti ještě nemám, ale určitě se jí nic nemůže stát, neměj strach!!!! 😉
Snedla, asi pred 3 dny, neresim 😉
snedla... jestli to nebyl toaletni papir, tak bud v klidu 😅
Náš by jed papír a vše ostatní radši jak jídlo 😀
Myslím, že jí fakt nic nehrozí... celuloza je nestravitelná, takže se papír trochu rozmočí a projde skrz...
jo nas maly taky kousek snedl...mel obdobi kdy moc rad trhal casopisy a noviny a proste jsme to vzdy neuhlidali a nestihli vcas z pusiny vyndat... vsechno v pohode, neboj 🙂
Jasně, oba. a v pohodě. 😉
ahojky 🙂 ,
i u nás k tomu došlo a v pohodě 😉 🙂 .papír je nic....počkej až ti bude chtít prcek zblajznout nějakého vajgla venku 😝 😀 .
taky, taky. A v pohodě
Jo kousek obalky Maminky, ukousel kus hlavy Petre Paroubkove, druhy den byl papirek celej v plence 😀
Otázka je stará, ale taky přidám... syn teď snědl kousek tištěných novin. Po přečtení toho jsem se uklidnila a došlo mi, že jsou i lidi s extrémní úchylkou. Jí papír, popel z cigaret, zeď, hlínu, sklo... kousek papíru teda nemůže ublížit. 😀
😀 Naše ho jí pravidelně😀 Manžel naposledy říkal, že takovým stylem bude kadit slohovku😀 Nikdy se jí nic nestalo 😉
já sem kdysi spolkla prstýnek a přežila sem to... jen na chirurgii se strašně divili 😀 😀 😀
Ahoj musím se zeptat moji dceři je 13 let a snědla střep asi cm na půl centimetru. Strašně se bojím že se jí něco stane. Prosím o vase názory?
@klarkass U střepu bych mazala na pohotovost.
Dobře děkuji za odpověďi.
Ahoj chci se zeptat mám syna 12 let a dnes asi kolem 11 hodiny vypil střep ze skleničky z hrdla. Prosím o vase názory?
Bolí ho v podbřišku
Mám o něj strach
@anickaff
strep by mel vyjit bez problemu Jedna se určitě o maly kousek? Muze vsak take dojit k poraneni gastrointestinalniho traktu. Nekdy se strepy zobrazi na RTG. Vetsinou projdou v pohodě...ale je potřeba sledovat. Kdyby měl velké bolesti,krvaceni tak.do nemocnice...
Dejte mu hodně kysaného.zeli...
Leč věřím že když se tak.bojite ,stalo se to.v 11 a pisete až o více než dvě hodiny později...tak jste určitě zvedla telefon a zavolala na pohotovost či.do nemocnice...nebo.se mylim?
@klarkass to spis vypada, ze si děláte legraci, pokud mate dite, kterému se tohle stane tak proboha nesedím u compu a jednám! Takze pohotovost hned! Pokud je to pravda držím palce ;)
Prosím poraďte?
Samozřejmě že jsem s ním byla na pohotovosti udělali mu různá vyšetření. Řekli že máme hlídat stolici jestli nevyjde ven.
Dnes u oběda mi dcerka snědla taky střep byli jsme na pohotovosti a taky nás poslali domu neboj se. Já myslím že by ji už bolelo břicho nebo tak.
Já jsem se taky strašně bála a bylo to horší a horší teď z toho nemůžu usnout a chodím ji furt kontrolovat, ale jsou na světě lidé kteří ji sklo, cihly a popel normálně.
Samozřejmě že jsem s ním byla na pohotovosti udělali mu různá vyšetření. Řekli že máme hlídat stolici jestli nevyjde ven.
Když to byl jen kousíček, tak by se nemělo nic stát.