Ahoj Vojtíšek je za poslední 2 měsíce už počtvrté nemocný - dvakrát chřipka po sobě, pak střevní viroza a hned zase kašel a rýma.Přemýšlím nad tím, že mu koupím něco na posíleni imunity, ale nevím co v jeho věku je vhodné, máte někdo zkušenosti?
a můžu to dát ten Multi-sanostol když má 11 měsíců? probitotika dáváme
od roku je sirup nebo kapky Pikovit..
tak myslíte že mám měsíc počkat nebo něco dát dřív když je to od roku?
ja myslim ze ten mesic uz takovou roli nehraje, pokud je takhle nemocny furt lepsi dat vitaminy nez dalsi leky... zkus se poradit v lekarne, a imuno testy vam nedelali?
nedělali, právě nic, on byl do 9 měsíců zdravý a pak najednou jedna nemoc za druhou, je to šílené, zhubl,je bledý a unavený, je mi ho líto...
tak je asi jen oslabeny a nedoleceny, dala bych vitaminy a nechodila s nim zbytecne mezi lidi do davu 😅
taky mame caj na posileni imunity, od Megafyt, nevim jestli tolik pomaha ale malymu chutna a nic tim nezkazis 😉
já s ním nikam nechodím, jsme teď právě furt jen doma, jdeme max. na procházku nebo k doktorce...díky ty vitamíny koupím
tak at to pomuze...
díky 🙂
Ahoj Tak nám multi sanostol nepomohl k ničemu ☹ ,ted dávám probiotika a změnu zase vůbec nevidim,ale po měsíci je ještě asi brzo
na tohle jsou nejlepší probiotika
Od roku je Multi-sanostol sirup nebo Echinaceový sirup. A probiotické kapky můžeš dávat od narození.