AHoj maminy, zajímalo by mě, zda můžu malýho tímto namazat, má zarudlej zadek, pinďoura a hlavně varlátka...nejsou to klas. opruzeniny. Dost ho to bolí... ☹
a co tak zkusit imazol...?taky sjme byli ted zapruzeni a az popraskana kuzicka tak jsem koupila imazol mame ho druhy den a uz tam skoro nic nema...
jak rika janule, zkusila bych Imazol, je fakt super. Na tyhle veci jedinej zabira. A stejne nejradsi bych zasla k mudre.
holky, dík za rady...no, nám imazol moc nezabíral...ale asi to sním ještě zkusím. Je volně prodejný?
Když nám nezabíral Imazol Plus, pomohl Pytiol (taky volně prodejný).
S canestenem nemám zkušenosti, ale naše holčiny jsem vždy mazala jen a jen Pytiolem 😉
Myslím, že Canesten použít klidně můžeš. Nám ho přímo pro malou předepsala doktorka a to byla tuším ještě menší. Ale nepřehánět, namazat 1x, max. 2x denně 🙂
mineo tak me teda v lekarne ten pytiol neprodali ze bez receptu se neprodava...a ze je pro deti od 10let
Fakt? Tak to teda zírám - mně ho normálně prodali a pokud vím, používá ho na opruzeniny hodně maminek. Zkus se zeptat v jiné lékárně nebo se domluv s pediatrem.
imazol je určo pro děti do 1 roka, většinou ho předepisují pediatři při mokvajících probkémech kůže, převážně na zadečku....je volně prodejný 🙂
ahojky! myslim, ze se smi pouzivat pro deti od dvou let. asi bych radeji zasla na kozni nebo k obvodacce.