Zdravim,
Chtela bych se zeptat, jestli ma nekdo stejny problem jako my. Mam prvniho syna -10tydnu. A porad bujujeme s plinkami. Nemuzu najit zadne co by nam vyhovovaly. Nevim,jestli neni spis problem nekde u me. Syna plne kojim, krasne prospiva, skoro neplace, ale problem je s plinkami. Uz sem vyzkoušela několik druhu a ve vetsine pripadu se nam lepi plinky na zadecek. Musim malemu pak postrikat zadecek,aby to aspon trochu povolilo. Nevite cim by to mohlo byt? Nevim,jestli nejim neco, co to zpusobuje, ale rekla bych ze od narozeni syna jim a piju porad to stejne:( poradte prosim, v cem by mohl byt problem? Moc dekuji za kazdou radu..
Zkus přebalovat častěji..
Nebo respektive se dívej častěji co tam má, ať si kdyžtak všimneš dřív a pak by to nemělo být přilepené.
Chce to podle mne prebalovat casteji a mozna min mazat.
zkoušela jsi alberťácký se šmmoulama? ne řada basic, ale albert quality?
jinak já doporuučuju všema dvaceti látkovky;)
No, stridam to, mazu sudocremem,nekdy bepanthenem, nekdy nicim... Pouzivam medvidka, ale jak se nam to zaclo dit pouzivala sem i jen vodu, nechavam vetrat, dokud mu zadecek opravdu poradne neuschne. Prebaluju pres den co 2hodiny a v noci teda po delsi dobe. Ale stava se mu to i pres den a to vzdycky kdyz je po..tak ho prebalim:( Latkovky mam taky, ale ne dost a tak to stridam s jednorazem .. ted pouzivam z DM pliny... U tech se mi ti skoro nestava,ale jednou se vycura a ma hned obrovskej zadek :(takze prebaluju skoro furt
Pampers sem mela klas.zeleny a pak premium, ale meli sme po nich silene opruzeniny a lepily se take :(
tak jestli je to v látkovkách lepší, pořiď jich víc a je to...
jinak to je poxtý co od někoho slyšim/čtu, že pemprs premium je ještě horší, než normální:D já nevim, proč všichni kupujou tuhle značku. reklamu maj masivní, to jo. ale to je tak všecko.
@normalnimatka jj ty premiumky sou fakt desny.. pres polovinu baleni sem vyhodila... S nima to mel 100xhorsi a navic se mu udelali i ty opruzeniny a po odlepovani pleny je mel az na krev :'( takze letely!! Hojilo se nam to tak 3tydny potom :(
jauvajs....to teda není moc pěkný, no..asi má extra citlivou kůži
jinak plíny se taky různě bělej nebo co, bud chlórem nebo jak, a tušim, že pemprs sou právě chlórový...tak jesi to třeba nevadí víc...? myslim že nechlórový sou bella happy pleny (takový ty fialový), ale nejsem si stopro jistá. a vlhčený ubrousky sou taky nic moc, ale ty teda asi nepoužíváš, když jsi psala o medvídkovi...
@normalnimatka http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/4602...
To asi taky:( .... Toto cist driv,tak o ne nikdy nezavadim...
Ahoj, ano v lednu se nejak inovovaly pampers premium care, ted je nikdo nechce pouzivat. Ja pouzivam na obe deti DADA, je to alternativa Pampers, jen za polovicni cenu 🙂 jsou vyrabeny ve stejne fabrice, jenze se vyrabi pro polsky trh. Jsou uplne totozne, jen s jinym obrazkem. Maji dve rady, ta nizsi (jako zelene pampers obsahuji aloe vera) a vyssi rada (jako pampers premium care by nemely obsahovat. Nebo jsou uzasne nemecke plenky Vibelle a Babysoft. Vsechno lepsi jak "hruzy" z Alberta ci Tesca. Ale kazde mamince a diteti vyhovuje neco jineho 🙂 Se sudocremem se nam nikdy plenky nelepily na zadecek a medvidka pouzivame taky. Dej mu cas, treba se to zmeni, az bude mit tuzsi stolici a nebo se divej po hodine. Takhle male mimi maji casto stolici a kdyz je ta plenka trochu nekvalitní, brzo se to k zadecku prilepi a tim medvidkem se to hur umyva oproti vlhcenym ubrouskum. 🙂
@market1512 Dada plenky mam taky odzkousene, jak oranzove,tak fialove a oboje nam to taky delaji :'( uz si pripadnu jak magor 🚼 manzel uz je ze me na prasky,ze furt resim pliny a ze nam zadne nesedi:(
Muze to byt treba tim,ze ma zadecek suchy, nebo proto jak se nam to furt lepi,ze to nema úplně hladke? Nevim jak to napsat, pprijde mi,ze tu kuzicku ma takovou supinkovou,tam kde se mu to lepi.
Je to zvláštní, mě se to stává když je v té pokakané plence dlouho, ale ty píšeš, že přebaluješ často. Nemluvila jsi o tom s Dr.???
tak pokud dostaten mazeš a často přebaluješ a měníš značky nevím 🙂. Nám nejvíce vyhovují DM jak píšeě. A stolic je takové pořád, miminka mají vaječinu tak se to asi špatně pozná- syn to měl všude ale nepřišlo mi to zvláštní. Pokud se ti stolice nezdá a příjde ti lepkavá zkus u sebe vysadit lepek
@mixinkah A nemá ten zadek něčím třeba nějak přehnaně namazanej, když ho balíš do čistého? Že by se přilepil vlastně hned? 🙂 Jinak mne teda nic nenapadá, s tímhle jsem se nesetkala...