Ahoj holky, měla jste některá, případně vaše dobrá kamarádka, svatební šaty ze Shein? Jak jste byly spokojené?
Vím, že před lety byly takové šaty třeba z Ali naprostý propadák, ale doba se dost změnila.
Mám vybrané dvoje šaty, které mají velmi dobré recenze. Svatbu chceme malou, takže nějakou větší robu pujcovat nechci. (Koukala jsem samozřejmě i po bazarech, ale mám vel. XL/XXL a trochu jinou představu, něž odkrytá ramena, což vidím snad všude).
Děkuji za vaše případné zkušenosti 🙂
@verunnaj jo, já mám od nich asi 3 nebo 4 (letní) a jsem spokojená, vždycky mi je i ostatní chválí, tak právě přemýšlím nad svatebními. Děkuji za zkušenost 😉
Doporučuji skupinu na fb Shein a napsat tam s příspěvkem. Pošlou ti i ukázky..
Měla jsem svatební šaty ze shein 😊 staly mě po slevě nějakých 650. Samozřejmě mi byly dlouhý, plus nějaký jiný úpravy, aby mi pořádně padly, ale to za pár stovek vyřešila švadlena. Byly krásný a měly úspěch. Já jsem si původně chtěla nechat šaty šít, ale kvůli chvilce mi bylo prostě líto těch tisíc, stejně jsem se hned převlékla do botasek a kalhot. Takže za mě pecka. Četla jsem tam hodně recenze a koukala na fotky
@sorboni30 děkuji, to zkusím 🙂
@teryem super, tak to chci právě já 🙂 budeme mít malou svatbu na podzim, jen obřad a oběd, celkem 10 dospělých a 4 děti, takže nic velkého a přijde mi vyloženě škoda na nějaké +/- 3 hodinky půjčovat šaty. Většinou mi jejich šaty sedí, vlastně jen jedny neseděly, ale to byl úklep ve velikosti z mé strany a šaty byly veliké, ale prodala jsem je obratem dál.
Ještě jednou moc děkuji ☺️
Mela jsem ze She in a sklidily veliky uspech i ja se v nich citila dobre.
Tak musím přidat další info, jak to vypadá se šaty 🙂
Na konci července jsem si objednala 3 svatební šaty, včera dorazily, jen tedy v rychlosti jsem je vybalila a vyzkoušela a musím říct, že paráda 🤗 všechny jsou krásné, jedny mají krátká ramínka a ty tedy asi rovnou vyřadím z výběru, ale dvoje jsou vyloženě nádherné a budu mít dilema, které zvolit na obřad a které vrátit 🙂
Měla jsem těhotenské a byly fajn 🙂 materiál byl v pohodě, nikde zatrhané nebo tak a staly mě 300,-