Svatební šaty ze Shein. Měla jste některá?

23. črc 2024

Ahoj holky, měla jste některá, případně vaše dobrá kamarádka, svatební šaty ze Shein? Jak jste byly spokojené?
Vím, že před lety byly takové šaty třeba z Ali naprostý propadák, ale doba se dost změnila.
Mám vybrané dvoje šaty, které mají velmi dobré recenze. Svatbu chceme malou, takže nějakou větší robu pujcovat nechci. (Koukala jsem samozřejmě i po bazarech, ale mám vel. XL/XXL a trochu jinou představu, něž odkrytá ramena, což vidím snad všude).
Děkuji za vaše případné zkušenosti 🙂

verunnaj
23. črc 2024

Měla jsem těhotenské a byly fajn 🙂 materiál byl v pohodě, nikde zatrhané nebo tak a staly mě 300,-

autor
23. črc 2024

@verunnaj jo, já mám od nich asi 3 nebo 4 (letní) a jsem spokojená, vždycky mi je i ostatní chválí, tak právě přemýšlím nad svatebními. Děkuji za zkušenost 😉

sorboni30
23. črc 2024

Doporučuji skupinu na fb Shein a napsat tam s příspěvkem. Pošlou ti i ukázky..

teryem
23. črc 2024

Měla jsem svatební šaty ze shein 😊 staly mě po slevě nějakých 650. Samozřejmě mi byly dlouhý, plus nějaký jiný úpravy, aby mi pořádně padly, ale to za pár stovek vyřešila švadlena. Byly krásný a měly úspěch. Já jsem si původně chtěla nechat šaty šít, ale kvůli chvilce mi bylo prostě líto těch tisíc, stejně jsem se hned převlékla do botasek a kalhot. Takže za mě pecka. Četla jsem tam hodně recenze a koukala na fotky

autor
23. črc 2024

@sorboni30 děkuji, to zkusím 🙂

autor
23. črc 2024

@teryem super, tak to chci právě já 🙂 budeme mít malou svatbu na podzim, jen obřad a oběd, celkem 10 dospělých a 4 děti, takže nic velkého a přijde mi vyloženě škoda na nějaké +/- 3 hodinky půjčovat šaty. Většinou mi jejich šaty sedí, vlastně jen jedny neseděly, ale to byl úklep ve velikosti z mé strany a šaty byly veliké, ale prodala jsem je obratem dál.
Ještě jednou moc děkuji ☺️

zet83
10. srp 2024

Mela jsem ze She in a sklidily veliky uspech i ja se v nich citila dobre.

autor
10. srp 2024

Tak musím přidat další info, jak to vypadá se šaty 🙂
Na konci července jsem si objednala 3 svatební šaty, včera dorazily, jen tedy v rychlosti jsem je vybalila a vyzkoušela a musím říct, že paráda 🤗 všechny jsou krásné, jedny mají krátká ramínka a ty tedy asi rovnou vyřadím z výběru, ale dvoje jsou vyloženě nádherné a budu mít dilema, které zvolit na obřad a které vrátit 🙂