Ahoj 🙂 Zajímalo jaký nejlepší svatební dárek jste dostaly, případně darovaly?
Chtěla bych vybrat něco nevšedního (personalizovaných hrníčků a polštářků asi chudáci dostanou spoustu 🙂.
Něco co má dlouhotrvající hodnotu.
Děkuji moc za nápady 🙏☀️🥰
@reeeza Co třeba investiční mince? Myslím, že se vyrábí i speciální svatební.
My s manželem dostali naše woodoo panenky.:D tak to bylo hezký.🙂 ještě jsme dostali štítek jako klicenku s našim příjmením a datem svatby, doteď to oba nosime na klíčích.🙂 a ještě “obraz” z mincí do tvaru srdíčka.) zatím nám to tu visí, máme takhle porad par stovek v plusu.:D
Hlavolam, který bylo třeba rozluštit a uvnitř něj peníze. 🙂
My jsme dostali peníze, někteří se nás ptali, jestli chceme něco konkrétního. Říkali jsme, že budeme rádi, když přijdou a pokud chtějí něco dát, ať nám přispějí.
Originálně zabalené peníze jsem měla ve fotorámečku a k tomu stírací los.
My dáváme peníze. Když se vdávala ségra tak jsem jim k tomu dala ještě drobnost, co se mi líbila, ale ji znám dobře.
No většinou sou všichni nejradši za peníze. Já teda měla největší radost, když sem dostala meč :D a pak od kamarádky sme dostali ručně vyráběné dřevěné misky s vypáleným věnováním, ale ona se živí vyráběním nábytku a doplňků ze dřeva, takže to mělo úroveň a nebylo to jenom nějaké obyč Homemade :D
Většinou peníze, ale dostaly jsme např. pěkný rám na fotografie, krásnou dřevěnou vyrezavanou misku (v ní ořechy a rulicky s penězi), dozu s bonbóny a v ní také rulicky, deskové hry, poukaz na představení kouzelníka pro nás a deti, keramický truhlík plný kvetin, na zeď tabulku s textem - kamarádka ji sama vypalovala a spoustu dalších... .... radost jsme měli že všeho ☺️
Rekli jsme si o penize a dostali je ve spouste originalnich balenich. Asi nejtrvalejsi byla kytka v kvetinaci, na ktere byly navazene bankovky zavazane do rulicek - kytku mame jeste ted, prezila dvoje stehovani a dari se ji vyborne🙂
Lístky na koncert 👍🏻
Sada indickeho koreni od Antonína. Plus v jedne korence byly misto koření penize. Bylo to vtipne a prakticke.
Ženich byl hrozná kalamita, spousta úrazu, takže jsem nevěstě předala domácí lékárničku + peníze na lékařskou péči (v té době byly poplatky).
My jsme měli mega překvapení, když nám na naší svatbě v lese zahrála naše srdcová kapela. Bylo to zorganizované do detailu, že jsme do poslední chvíle vůbec nic netušili 🥰
Jinak dáváme většinou peníze, ale snažíme se vymyslet vždy něco originálního - ne prachy v obálce 😁 Ale naposledy - když šel manžel za svědka, jsme dávali zážitek a to půjčení mustanga na víkend. Oni jsou milovníci těchto aut, takže byli nadšeni 🙂
Dávali jsme toho moc, ale toto se docela osvědčilo: https://www.olivove-drevo.eu/ vybraly jsme tam nějaké sady, misky a další designovky 🙂 jinak my na naši svatbu peníze klasika nebo skleněné panáky a hodiny na zeď od kamarádů 🙂
@reeeza Pro mě byl nejlepší svatební dar ruční kafemlýnek v retro stylu 😊