Holky premyslime nad svatbou teda uz delsi dobu,ale ten krok k tomu..mame hypo,deti..takze zatim se to jen odklada..
ale ja si porad pohravam s myslenkou jaka je v cizině..jedno kde..Klidne jen mi+svedci a doma oslava.
Četla jsem různá tema apod.
ale jak jste to meli vy?cena?dojmy?problemy? klidne foto..
diky 😎
Je to 7 let co jsem se vdala v Recku. Svatba stala tehdy 30 + 30 pobyt... Dodneska nelituju! Byla to pphodova klidna svatba. Jen nas dvou. Zadne honeni stresy. Resit co kdo kde kdy... Uzili jsme si to jen sami dva. Jestli mate nejake konkretni dotazy tak se ptejte.
Budou to 3 roky od svatby na Zakynthosu. Kompletní zajištění svatby, týdenní pobyt, následná oslava v ČR, veškerá oznámení, šaty atd...vešli jsme se do 100 tisíc. Co se svatby týče, tak absolutně dokonalé, nelituji, pohodový den bez stresu, zakončený krásnou svatbou. Za svědky jsme měli mě rodiče. Každému doporučuji 😉
Brali jsme se loni na Kefalonii (Řecko), jen sami dva, za svědky jsme měli fotografa a paní, co nám svatbu organizovala plus byla překladatelka. Svatba komplet nás vyšla do 100 000, včetně 13 denní svatební cesty 🙂 Byl to úžasný den, pohádková svatba bez stresu 🙂
Brali jsme se na dovolené, vše jsme si zařizovali sami (I kolem té cesty). Bylo to super, jen pak trvalo ještě skoro půl roku, než to pochroustaly české úřady a bylo fest drahé sem dostat papíry po ověření. Ty papíry opravdu staly tisíce. Nelituju ani trochu. Jestli chcete svatbu bez prostředníka, klidně napiš SZ a zkusím si vzpomenout na detaily. Brali jsme se u řeky v národním parku, košili a šaty jsme vezli v kufru vedle kempovaciho vybavení, vzpomínky jsou nádhera, bylo to jen o nás a pro nás.
Jo a do 100k to bylo taky se třemi týdny poznávací výpravy po USA včetně letenek :D ale uznávám že máme trochu jiný styl.
Letos to bude pět let od svatby na Rhodosu a určitě bychom to nechtěli jinak. Bylo nás celkem sedm, z rodiny jen můj tatínek, nikdo další dorazit nemohl nebo nechtěl. Od agentury jsme měli jen obřad a moje papírování, zbytek jsme si zařizovali sami, služby jako fotograf, květiny, hostina vyšly levněji a kvalitněji, než co nám agentura nabízela. Celkově jsme ale měli vyšší náklady, ale to bylo tím, že jsme na Rhodosu byli deset dní, a pak jsme se trajektem přesunuli na Santorini na šest dní. Jinak jsme moc nešetřili třeba za jídlo celou dobu, zkrátka jsme si to chtěli užít. Ale určitě se dá svatba, dovolená i vše okolo zajistit do sto tisíc, to jo. Po návratu jsme ještě měli velkou oslavu pro ostatní rodinu, kde už jsme ukazovali fotky a video, bylo to úžasné😊
My se vloni brali na Korfu, našem srdcovém ❤ Svatba nás komplet vyšla na cca 70 000 Kč (17 000 Kč za osobu pobyt na 12 dní s all inclusive, 24 000 Kč balíček svatby na pláži přes agenturu a 13 000 Kč doplňkové služby např. fotograf, kytka, přípitek apod.). Byli jsme také jen my dva, svědky nám zajistila paní koordinátorka, která nás na ostrově měla na starosti. Pokud máte zájem, pošlu vám odkaz na agenturu, přes kterou jsme to řešili - dle mýho zjišťování vycházela cenově nejlépe, protože za vás i zajistí potřebné ověření apostilou v Řecku, překlady apod. A hlavně paní majitelka agentury, která žije na Kefalonii, ale je Češka, rychle reagovala na moje zprávy a absolutně nic nebyl problém. A rozhodně nelitujeme, bylo to pohádkové... Kdyžtak napište zprávu...
Letos jsme plánovali svatbu včetně dovolené v Řecku v září, jen sami dva, s cestovní agenturou s tím, že si pobyt zajistíme sami, takže od nich pouze zajištění svatebního dne. Vzhledem k tomu, že nám do toho přišlo miminko, které se narodí v září - termín mám týden po naší plánované svatbě, tak jsme svatbu odložili na příští rok v září s tím, že už s námi pojede i prcek (doufám, že to proběhne dle plánů s ročním chlapečkem🙂).
Chci take v cizine. Hodne CK maji balicky ohledne svateb. Nejaky zaklad je za 12 tisic. Coz mi prijde fine za to vyplaznout 20k + treba tyden dovca. Porad to bude romantictejsi, hezci, levnejsi nez tady. Kazdopadne to taky jeste guglim a ruzne vybiram. Asi zvitezilo Recko