Ahoj holky, budu se vdavat a premyslim nad darkem pro svatebcany. Muzete neco poradit? Ja premyslim nad svatebnim vinem a nevim co jeste k tomu 🤔
Já dávala vysluzku a malou lahvinku šampusu s naší etiketu 😉
Jak velkou svatbu máte a jak máte řízené odjezdy? Na většině svateb, kde jsme byla (včetně naší) se vyslužka prostě nestihla rozdat (lidi s etak nějak volně vypařovali během oslavy... Takže za mě bych řešila něco rodině a svědkům (klidně osobnějšího) a ostatní neřešila.
@rosemary777 My jsme měli klasické krabičky s vyslužkou. A sestrenka dávali víno s etiketou s datumem jejich svatby a jejich jmena a na hrdle byla ještě obyčejná tužka, také z jejich jmény a datumem.
@rosemary777 My sme dávali ako výslužku svadobné vino,to sme si urobili sami,len nálepky sme objednali a k tomu koláče. A na začiatku svadby mal každý vedľa menovky magnetku. U nás je ešte zvykom tancovať s nevestou v kroji o polnoci,tak to dostal každý za tanec pernikové srdiečko s ľudovým motívom.
@rosemary777 My dávali pečený čaj v malinké skleničce,mamka dělala 😊
Kamarátka bola pred mesiacom na svadbe a dostali všetci dezinfekciu. Na vrchnáčiku boli mená a dátum svadby. Myslím že to bolo celkom aktuálne a bol v tom aj nejaký ten humor.😂🙈
Hlavně něco, co jde sníst nebo vypít! Většina lidí si fakt nedá na ledničku magnetku s vaší fotkou a tužku hodí mezi ostatních x tužek doma a bude.
@rosemary777 Misto jmenovek u svatebního stolu budeme nechat péct perníčky se jmény a ty si pak hosté odnesou na památku 😊
My dávali nakonec klasickou výslužku.... koláčky nebo dortíky a pod. Jinak já zvažovala třeba lahvičku medoviny nebo malý med ( to mi přišlo pěkné)