Potřebuji radu. Plánujeme svatbu s partnerem kdy malý bude mít 6 měsíců, během dne mám zajištěnou kamarádku, která mi s malým bude v průběhu dne pomáhat,ale problém nastává večer, bohužel místo které máme vybrané neumožňuje přespání, je tam mistnost kde by teoreticky mohla být přenosná postýlka, jenže se bojím hluku a hlavně co potom,to budeme malého uprostřed noci převážet? Hlídání se bojím, protože bude ještě moc maličký a jediná osoba, které bych věřila je babička,ale je mi blbé ji prosit o to aby odjela brzo a hlídala malého. Co by jste dělaly vy?
@derliovakristyna my sme presunuli termín, nikoho jsem zatěžovat nechtěla. Malá byla kojena a tudíž neodlozitelna a taky ještě moc malinka. Jinak tedy postarat se musite hlavně vy, bud posunout termín nebo jít taky brzo domu přece
@derliovakristyna my jsme s miminem obcas chodili na nejaky akce do noci. Vecer jsem normalne uspala, akorat v kocaru, ktery jsem zaparkovala na nejakem vhodnem miste. Hluk nevadil. Prevoz v noci autem domu pak vetsinou taky v pohode. Ale my takhle tahali decka hned po sestinedeli, tak byly proste zvykli. No a ja pak uz taky.
Tvl ona da dotaz, a hned si zrusi ucet. Asi to nechapu...
Posunula svatbu a nebo se smirila s tím že odjedeme s manželem brzo domů. Co jiného by si chtěla dělat?