Je tu někdo kdo měl svatbu na táboře😊? je to tabor pro děti ale zároveň to pronajimaji na různé oslavy 😊 máme možnost to mít příští rok na tom místě 😊 byla bych ráda za rady a fotky jak jste to měli udělané děkuji 🙏😊
Já jsem byla na jedné svatbě na táboře, na vysočině. Bylo tu super. Všude dost místa, hrál se petanque, volejbal, byli jsme v lese, jeli jsme na lodičce.
Prijde mi to jsko super napad 🤩 Jelikoz jsem odkojena taborem a leta jsem jezdila jako vedouci/zdravotnik na tabory, tak si dovedu predstavit i to prakticke zazemi - za me bez problemu, otazka je, zda by to dali i hoste.
My jsme jezdili hluboko do lesa, kde neni signal ani elektrina, takze to by bylo spis pro dobrodruznejsi hosty, ale jestli to je klasicky areal s chatkama, tak uplne super - nikdo nemusi nikam odjizdet a cenove to urcite vyjde taky fajn. Ja si to teda dobedu predstavit 😇
Byla jsem na svatbě v kempu, to bude asi dost podobné. Bylo to super, snad jediná svatba, kde jsem byla, kde všichni hosté dostali ubytování. Takže díky tomu skoro nikdo neodjížděl brzy a byla opravdu zábava. My měli navíc malé děti, tak jsme hodně ocenili možnost bavit se dlouho, pak dát spát děti a ještě se bavit. A že to byly low cost chatky a stany fakt nikomu nevadilo. Obřad byl na pláži a byl moc krásný, na jídlo měli catering v jídelně.
Podle mě tyhle low cost svatby mají velkou možnost pro zábavu a vyžití dětí bez velkého dohledu rodičů.
Byla jsme na 2 svatbách na hájenkách v lese, kde se všechno včetně posezení odehrávalo venku a byly to jedny z nejhezčích svateb. Chce to jen organizační schopnosti, přerozdělit úkoly zodpovědným lidem ( ať nemusíte všechno chystat sami), dobrý catering a připravit se rovnou na variantu deště. Abys nebyla ve svatební den vykolejená a řešila " horkou jehlou" jak to udělat.
Meli jsme svatbu na taboristi ve Zvikovci u Berounky. Odkaz na fotky kdyztak do zpravy kdybys chtela. Dvoji kamaradi meli svatbu take venku. Jednou nejaky kemp/rekr.stredisko a druzi na louce uplne bez zazemi (jen zastresena otevrena jidelna z prken)
Bratranec měl v areálu kempu u řeky. Mělo to zastřešený parket s pár stoly u něj, vlastní bar, gril, samozřejmě zázemí typu WC a umývárky... a spoustu prostoru na hraní, včetně řeky a lodiček, což bylo v tom třicetistupňovém vedru zvlášť super. ... My měli tenkrát s sebou dvouletého syna a zvlášť pro rodinu s dítětem mnohem lepší varianta než zámecká restaurace. Ale uznávám, že musí trochu vyjít počasí, no.
Jinak my měli prostě na statku, kde se běžně pořádají malé folkové/countryové festiválky ... opět podium, zastřešený prostor na jídlo, bar, gril, dostačné kapacity WC ... a velká zahrada.
Za mě v létě tahle varianta mnohem víc na pohodu, než klasická hostina se zasedacími pořádky. Jen to chce předem vědět, co vše smíte využít a chce to az mě mít to jídlo pod střechou nebo aspoň přístřeskem s plachtou /vojenském stanu nebo podobné věci.
Hele, my měli svatbu v takovém sportovně-tábornickém areálu, Basketbalka. Je to kousek od Rosic /u Brna/, vygoogli když tak. Potřebovali jsme to low cost a bylo to fajn. Ještě lepší by teda bylo kdyby nepršelo. Bylo to 1. září a něktří si pak stěžovali, že jim byla v chatce v noci zima, no ale to už nenaplánuješ. Všechno nám zařídili - ubytování i hostinu - byla svíčková, my řešili jen dorty a nějaké grilování navečer. Bylo to v roce 2012, ceny už Ti fakt neřeknu, ale vpodstatě za hubičku, ve srovnání se "standardní svatební nabídkou". Takže svatba super, manželství podstatně horší 😉 Hele, udělejte si to podle sebe. Záleží taky jakou máte sociální bublinu, ale nebála bych se toho!