Svatba na táboře. Měl jste někdo?

tynule2224
21. čer 2024

Je tu někdo kdo měl svatbu na táboře😊? je to tabor pro děti ale zároveň to pronajimaji na různé oslavy 😊 máme možnost to mít příští rok na tom místě 😊 byla bych ráda za rady a fotky jak jste to měli udělané děkuji 🙏😊

mariti
21. čer 2024

Hele, my měli svatbu v takovém sportovně-tábornickém areálu, Basketbalka. Je to kousek od Rosic /u Brna/, vygoogli když tak. Potřebovali jsme to low cost a bylo to fajn. Ještě lepší by teda bylo kdyby nepršelo. Bylo to 1. září a něktří si pak stěžovali, že jim byla v chatce v noci zima, no ale to už nenaplánuješ. Všechno nám zařídili - ubytování i hostinu - byla svíčková, my řešili jen dorty a nějaké grilování navečer. Bylo to v roce 2012, ceny už Ti fakt neřeknu, ale vpodstatě za hubičku, ve srovnání se "standardní svatební nabídkou". Takže svatba super, manželství podstatně horší 😉 Hele, udělejte si to podle sebe. Záleží taky jakou máte sociální bublinu, ale nebála bych se toho!

drep
21. čer 2024

Já jsem byla na jedné svatbě na táboře, na vysočině. Bylo tu super. Všude dost místa, hrál se petanque, volejbal, byli jsme v lese, jeli jsme na lodičce.

exbordelar
21. čer 2024

Prijde mi to jsko super napad 🤩 Jelikoz jsem odkojena taborem a leta jsem jezdila jako vedouci/zdravotnik na tabory, tak si dovedu predstavit i to prakticke zazemi - za me bez problemu, otazka je, zda by to dali i hoste.
My jsme jezdili hluboko do lesa, kde neni signal ani elektrina, takze to by bylo spis pro dobrodruznejsi hosty, ale jestli to je klasicky areal s chatkama, tak uplne super - nikdo nemusi nikam odjizdet a cenove to urcite vyjde taky fajn. Ja si to teda dobedu predstavit 😇

rebe
21. čer 2024

Byla jsem na svatbě v kempu, to bude asi dost podobné. Bylo to super, snad jediná svatba, kde jsem byla, kde všichni hosté dostali ubytování. Takže díky tomu skoro nikdo neodjížděl brzy a byla opravdu zábava. My měli navíc malé děti, tak jsme hodně ocenili možnost bavit se dlouho, pak dát spát děti a ještě se bavit. A že to byly low cost chatky a stany fakt nikomu nevadilo. Obřad byl na pláži a byl moc krásný, na jídlo měli catering v jídelně.

michaela666
21. čer 2024

Podle mě tyhle low cost svatby mají velkou možnost pro zábavu a vyžití dětí bez velkého dohledu rodičů.
Byla jsme na 2 svatbách na hájenkách v lese, kde se všechno včetně posezení odehrávalo venku a byly to jedny z nejhezčích svateb. Chce to jen organizační schopnosti, přerozdělit úkoly zodpovědným lidem ( ať nemusíte všechno chystat sami), dobrý catering a připravit se rovnou na variantu deště. Abys nebyla ve svatební den vykolejená a řešila " horkou jehlou" jak to udělat.

konidana
21. čer 2024

Meli jsme svatbu na taboristi ve Zvikovci u Berounky. Odkaz na fotky kdyztak do zpravy kdybys chtela. Dvoji kamaradi meli svatbu take venku. Jednou nejaky kemp/rekr.stredisko a druzi na louce uplne bez zazemi (jen zastresena otevrena jidelna z prken)

cilkat
21. čer 2024

Bratranec měl v areálu kempu u řeky. Mělo to zastřešený parket s pár stoly u něj, vlastní bar, gril, samozřejmě zázemí typu WC a umývárky... a spoustu prostoru na hraní, včetně řeky a lodiček, což bylo v tom třicetistupňovém vedru zvlášť super. ... My měli tenkrát s sebou dvouletého syna a zvlášť pro rodinu s dítětem mnohem lepší varianta než zámecká restaurace. Ale uznávám, že musí trochu vyjít počasí, no.
Jinak my měli prostě na statku, kde se běžně pořádají malé folkové/countryové festiválky ... opět podium, zastřešený prostor na jídlo, bar, gril, dostačné kapacity WC ... a velká zahrada.
Za mě v létě tahle varianta mnohem víc na pohodu, než klasická hostina se zasedacími pořádky. Jen to chce předem vědět, co vše smíte využít a chce to az mě mít to jídlo pod střechou nebo aspoň přístřeskem s plachtou /vojenském stanu nebo podobné věci.