Svatba a akné. Jak se ho zbavit?

eelliikk
22. lis 2019

Holky pomooooc,
Zítra se vdávám a jsem nešťastná , ze mám obličej plný akné , ano, jsou to hormony , jsem těhotná .
Ale představa , ze si každý z hostů bude říkat : proboha jak to ta nevěsta vypadá ??? Co to má na obličeji ?
A co potom fotky , video ....
Je tu některá , která to měla stejně ? Potrebuju uklidit , ze dělám z komára velblouda🙏🏻🙏🏻🙏🏻😞

piggy123
22. lis 2019

@eelliikk pokud máš objednané líčení od profesionální kosmetičky tak se nemusíš ničeho bát! Já jsem měla na svoji svatbu taky nějaké pupínky a strašné kruhy pod očima 🙈 Normálně se moc nelíčím a bála jsem se abych na svatbu nevypadala jako zmalovanej klaun 😂 k mému překvapení make-up vypadal naprosto přirozeně a vše zakryl! A jako bonus vydržel celý den ve 40 stupních vedra, i když jsem se potila!

Takže spoléhej na profesionálky a neboj se! Ví co dělají, je to jejich práce ❤️ A díky nim si můžeš bez starostí užít tvůj nádherný svatební den ❤️❤️❤️

eelliikk
autor
22. lis 2019

@piggy123 budu se líčit sama , mám vizážistický kurz . Já mám spis podkožní bolaky, která nezakryje ani ten nejlepší make-up , bohužel 😢😢😢
Takže mám sevřený žaludek. Místo toho, abych se těšila , myslím jen na akné 😞

piggy123
22. lis 2019

@eelliikk a samozřejmě si hosté takových prkotin, jako je akné, všímat nebudou, natož aby pomlouvali! Budou si všímat té nádherné svatební atmosféry a ty jako nevěsta budeš zářit a rozdávat úsměvy na všechny strany a to je právě to, co lidé budou vidět - šťastný a krásný novomanželský pár a rodinné a přátelské setkání 👍

eelliikk
autor
22. lis 2019

@piggy123 moc děkuji za podporu !!!😍❤️🙏🏻

piggy123
22. lis 2019

@eelliikk uvidíš, že budeš plná emocí a dojmů a na pár pupínků si ani nevzpomeneš 😉

meganx
22. lis 2019

Make up akné trochu zakryje, fotky budou vyretušované a pokud máte i kameramana, tak ten z blizka nenatáčí 😉 buď v klidu. Pokud má být akné to nejhorší na celé svatbě, tak ta svatba bude pohádková

makronka222
22. lis 2019

Nacpat prachy do profi holky, co te nalici

amazonkajanik
22. lis 2019

@eelliikk žádný kurz nemám,ale občas se mi na obličeji taky něco blé vyloupne a makeupem od dermacolu to skvěle zakryji. Schová i tetování.

eelliikk
autor
22. lis 2019

@amazonkajanik jenže já mám velké hrboly , jejich barvu sice zakryji, ale ten hrbol proste vidět je . Teď mám u pusy na každé straně jeden , takže tam, kde to bude nejvíc vidět

teeerez
22. lis 2019

@eelliikk make-up to schova! Hrbolku si nikdo nevsimne 🙂 za me nej podkladova baze + double wear od este lauder nejlepsi, ale je drahy jak pes

biedronka10
22. lis 2019

Jeee, me den pred svatbou na hube vylezlo impetigo, velky jak kanadsky dolar..... A vysledek, uplne jsem zapomnela, ze ho mam a kdyz si vzpomenu na svatbu, tak tohle je to posledni na co si vzpomenu. Hoste, ti uz vubec.

eelliikk
autor
22. lis 2019

@teeerez estee lauder prave používám , za mne nejlepší make-up, moc dekuju za uklidnění , jsem na nervy a vymýšlím scénáře , jak se mi každý bude dívat na pupinky 🙄😂

eelliikk
autor
22. lis 2019

@biedronka10 dekuju za uklidnění , jsou to nervy , měla bych se těšit a přitom se stresuju pupinakama, jak absurdní ze ? 😞

leymea
22. lis 2019

Ja se Ti nedivim. Taky bych z toho byla hotova. Tez v tehotenstvi mam hrozne akne. Jen me prekvapuje, ze to resis den pred svatbou. To uz je tak trosku pozde.

eelliikk
autor
22. lis 2019

@leymea řeším to už bohužel x let a v tehu je to horší . Sama vím , ze s tím teď už nic neudělám , jen jsem si přišla pro podporu ...

widowblack
22. lis 2019

Kdy máte svatbu ? Mě na tyhle boláky a beěary nejvíc pomáha sudocrem - zaplácnout je velkou vrstvou na noc a tak za 3-6 dní je po boláku ... takže pokud se nevdáváš zítra tak za mě na akné je top sudocrem

eelliikk
autor
22. lis 2019

@widowblack sudocremem se mazu tak 14dni a je fakt , ze, krásně hojí jizvicky . Na velké bolaky bohužel nic . Ano, vdavam se zítra 😂😂😂

biedronka10
22. lis 2019

@eelliikk tak jako na jednu stranu te chapu. Na druhou stranu.... Ver mi, ze ten den ti tak strasne utece, a za 24 hodin touhle dobou uz budes mit hlavni program zasebou a budes vdana pani. Cas leti a nrma smysl si to uz dopredu kazit, dyt na to budes vzpominat celej zivot. A nejhezci mas byt pro budouciho manzela a ten si te prece chce vzit se vsim vsudy, takze i s pupenama.

amazonkajanik
23. lis 2019

@eelliikk tak na tohle trpím od puberty na zádech, takže co ples, to utrpení, zda si vzít top s odhalenými zády. Teď po porodu to mám úplně šílený, takže denně mazu zinkovkou. Pomáhá na to dávat přes noc černou mast a jinak co jsem tak hledala, tak produkty s kyselinu salicylovou,ale ještě lépe z azaleovou,kterou obsahuje třeba redupetin. Uvažuji, že ho pořídim, jelikož mám i nerovnomernou pigmentaci

eelliikk
autor
23. lis 2019

@amazonkajanik to je sileny , co my holky musíme vytrpět

amazonkajanik
23. lis 2019

@eelliikk prý je to z části vliv dědičnosti. A to už mám atopicak, naštěstí jen na rukou a z mycich prostředků. Ségra se osype ze všech kovů, krom chiru oceli

herbinaaa
28. čer 2020

na tohle je nejlepší zinek. je na plet, vlasy, nehty, klouby, kosti

agatka2020
4. srp 2020

Holky, pokud válčíte s hlubokým akné v dospělosti (a nesouvisí s nějakými hormonálními změnami - těhotenství, atd.), pak doporučuji udělat si testy na citlivost na potraviny a testy hormonů. Já válčila s ukrutným akné 5-6 let (opravdu hluboké boláky, když zmizel jiný, udělal see další, po každém mi zůstala skvrnka na obličeji nebo o jizvička, jeden jsem měla asi 2 roky dokonce a nemohla se ho absolutně zbavit), zkoušela jsem zinek, krémy i docela drahé, laser...nic nepomohlo. Ptala jsem se na to i na kožním, jestli to nemůže být nějakou potravinovou alergií, bylo mi řečeno, že to tím obvykle nebývá. Až po přestěhování do zahraničí mi nová doktorka doporučila na štítnou žlázu vynechat lepek a jako "vedlejší produkt" přišla neuvěřitelná změna! Pleť se mi krásně vyčistila po pár měsících! Jasně, ještě stále jsou pozůstatky, ale to zlepšení po vysazení lepku se nedá popřít! Nechci, abyste teď hromadně přestaly jíst lepek, protože ne vždy je to ideální, ale zkuste se na tuto možnost zaměřit a zeptat lékaře (a nenechat se odbýt), nebo vyzkoušet krátkodobě...Ono se o tom zas moc ještě nezjistilo, ale zdá se, že lepek může v těla způsobovat nějaké zánětlivé reakce (nebo tak to zřejmě bylo v mém případě). V mém případě ani nebylo třeba vysadit lepek 100% (např. jím běžně potraviny, na kterých je napsáno "vyrobeno na stejných linkách jako potraviny s lepkem", což asi člověk s opravdovou nesnášenlivostí lepku nemůže), takže ta dieta není zas tak strašná a rozhodně to za mě stojí za to. Je pravda, že kvůli vysazení lepku jsem musela vyřadit i různé dortíky, takže mi ubyl i cukr ve stravě, ale myslím, že hlavní příčinou byl lepek. Proto jsem to sem chtěla napsat, aby se o tom více vědělo, že tam ta souvislost s lepkem může být a abyste se zaměřily u akné na věci "zevnitř". Manžel do sebe láduje nutelu a marmelády a nedávno jsme zjistili, že akné na krku, které se mu začalo dělat, může být způsobeno přebytkem cukrů v těle. Takže další důkaz o tom, že tyto věci jdou zevnitř. Akné je projev něčeho v těle ve spoustě případů, jsem o tom nyní víc přesvědčená než jindy.