Šaty na svatbu. Máte tip na eshop?

chaira
10. srp 2024

Poraďte, kde koupit šaty na svatbu, nejlépe e-shop. Nechce se mi objíždět obchody🙈a botky pro děti, baleríny a tenisky pro kluka jdou vhodné?

cilkat
10. srp 2024

Hrozně záleží na stylu svatby ... Ale pokud nemá nějak přísný formální dcescode, tak úplně klidně nějaké běžné, slušné oblečení třeba z HM nebo podobně... Baleríny a "nenápadné" (jednobarevné) tenisky my přijdou u dětí úplně v pohodě (opět, pokud vás nezve třeba královský palác).
... my třeba měli celou svatbu jako zahradní párty a pokyn "přijďte, v čem chcete, sako nebude mít ani ženich" (my s mužem měli pseudohistorické kostými... dost lidí mělo taky svůj larpovej kostým, jiní prostě letní šaty, někteří košili a kalhoty... ). Nicméně třeba na formální hostinu v hotelu by se to asi nehodilo.

monuleee
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
hojda
12. srp 2024

Bonprix?

felis
12. srp 2024

@chaira Shein - i když někteří haní, tak dodání je spolehlivé, velikosti sedí, cenově jsou ok. Napadá mě i bonprix a viděla jsem i bezvasport.cz.
Mě bude svatební šaty šít kamarádka, ale my máme vystudované oděvnictví a asi na to máme trochu jiný pohled než lajci. Svoje první svatební šaty jsem si šila sama, ale druhé si nechám ušít. Ty které chci, tak je asi nikde mít nebudou.