Ahoj všichni🙂),
Po tahlých debatách a rozhovorech jsme se s přítelem rozhodli, že si uděláme miniaturní tajnou svatbu jen se svědky. Vás, milé maminky žádám, jestli byste mi neporadily ohledně míst.. dnes jsem proseděla celý den nad zámky, hotely, statky... ale bohužel nic jsem nenašla, aby to bylo podle našich představ. Takže.. představa je neasledujici.. jak jsem zmínila, hotel, zámek nebo statek (i když v podstatě cokoli), aby v blízkosti byl nějaký parčík, zahrada, louka, intimní místečko pod velkým starým dubem.., ale zároveň, abychom se mohli v blízkosti ubytovat, udělat si na místě obřadu decentní výzdobu, mohli si nechat přivést dort.. víte o něčem nebo napadá vás třeba jak tohle zrealizovat?
Děkuji předem za všechny rady a tipy;).
Hoffmanuv dvur ve Vinori.
Selský dvůr Perstejn http://selsky-dvur-perstejn.com/web/cs_index.php
Svatby (hostiny) dělají často, my (2010) i švagrová(2012) jsme ji tam měli taky. Je možnost svatby i přímo v arealu a jsou docela přizpůsobiví. Mívají ale docela plno. Pokud si domluvit jiný den než sobotu, tak by šance byla.
Jeste odkaz: https://www.hoffmanuv-dvur.cz
Zámek Loučeň, tam je ten parčík na oddávání i super novomanželské apartmá v samostatném historickém domečku. A nebo zámek Hrubá Skála, fantastický výhled na Prachovské skály a oddávají na takové jakoby terásce s tím výhledem, a nemají tam přístup turisti.
Děkuji moc všem za rady🙂). Vše poctivě prohlédnu. Na farmu Michael jsem volala, ale bylo by to prý opravdu hodně nákladné, pro 4 lidi. A zámek Loučeň znám, byla jsem tam na pobytu a tchýni s tchanem jsem zarizovala soukromou noční prohlídku zámku.. tam by to mohlo být fajn🙂). Ještě jednou děkuji.
A kdyby ještě někdo chtěl přispět, určitě dál pište🙂))))
My jsme měli svatbu na statku Dvůr Krutěnice. Jsou celkem ochotní, není to předražené a je to v moc hezkém prostředí.
Panenský Týnec
Děkuji🙂))
Zámek Dobříš
Kdyz se vdas na Dobrisi, hostinu můžeš mit na Novém rybniku - odkaz vyse v diskusi. Je to kousek.
Děkuji moc všem za tipy, už máme perfektní místo🙂))).
Terezino udoli u Novych Hradu v jiznich cCechach. Je tam krasny park s vodopadem i ten stary dub na krasne louce, je tam wellness hotel Laznicky primo u toho, na Hradech je cukrarna, dalsi zamek s parkem a hrad a dalsi wellness hotel. 🙂
@vzkazyzuniverza skvělý tip, děkuji! To je škoda, že už mám zarezervováno a domluveno vše v té Praze🙂). Ale ono stejně kvůli vyřizování matriky apod s mimčem to pro nás bude lepší tu🙂))).
Farma Michael👍 Nebo taky Yard Resort Předboj👍