Rychloakce - tipy na svatbu

barapac
6. srp 2018

Ahoj všichni🙂),
Po tahlých debatách a rozhovorech jsme se s přítelem rozhodli, že si uděláme miniaturní tajnou svatbu jen se svědky. Vás, milé maminky žádám, jestli byste mi neporadily ohledně míst.. dnes jsem proseděla celý den nad zámky, hotely, statky... ale bohužel nic jsem nenašla, aby to bylo podle našich představ. Takže.. představa je neasledujici.. jak jsem zmínila, hotel, zámek nebo statek (i když v podstatě cokoli), aby v blízkosti byl nějaký parčík, zahrada, louka, intimní místečko pod velkým starým dubem.., ale zároveň, abychom se mohli v blízkosti ubytovat, udělat si na místě obřadu decentní výzdobu, mohli si nechat přivést dort.. víte o něčem nebo napadá vás třeba jak tohle zrealizovat?
Děkuji předem za všechny rady a tipy;).

zuzineckah
6. srp 2018

Farma Michael👍 Nebo taky Yard Resort Předboj👍

sviva
6. srp 2018

@barapac My měli svatbu ve Vile Barbora na Hořičkách, je tam božský výhled do krajiny a je to odstrčené od vsi, komplet celou, koukni na web a kdyby tě to zajímalo více, můžu poslat odkaz na fotky z naší svatby

lenka3p
6. srp 2018

Hoffmanuv dvur ve Vinori.

kafr
6. srp 2018

Selský dvůr Perstejn http://selsky-dvur-perstejn.com/web/cs_index.php
Svatby (hostiny) dělají často, my (2010) i švagrová(2012) jsme ji tam měli taky. Je možnost svatby i přímo v arealu a jsou docela přizpůsobiví. Mívají ale docela plno. Pokud si domluvit jiný den než sobotu, tak by šance byla.

lenka3p
6. srp 2018
guinea
6. srp 2018

Zámek Loučeň, tam je ten parčík na oddávání i super novomanželské apartmá v samostatném historickém domečku. A nebo zámek Hrubá Skála, fantastický výhled na Prachovské skály a oddávají na takové jakoby terásce s tím výhledem, a nemají tam přístup turisti.

barapac
autor
6. srp 2018

Děkuji moc všem za rady🙂). Vše poctivě prohlédnu. Na farmu Michael jsem volala, ale bylo by to prý opravdu hodně nákladné, pro 4 lidi. A zámek Loučeň znám, byla jsem tam na pobytu a tchýni s tchanem jsem zarizovala soukromou noční prohlídku zámku.. tam by to mohlo být fajn🙂). Ještě jednou děkuji.
A kdyby ještě někdo chtěl přispět, určitě dál pište🙂))))

petula720
7. srp 2018

My jsme měli svatbu na statku Dvůr Krutěnice. Jsou celkem ochotní, není to předražené a je to v moc hezkém prostředí.

pavca1982
7. srp 2018

Panenský Týnec

pavca1982
Autor odpověď smazal
Zobraz
barapac
autor
7. srp 2018

Děkuji🙂))

ivuska1986
7. srp 2018

Zámek Dobříš

angelinie
7. srp 2018

@barapac Ahoj, my jsme měli svatbu v Modre u Velehradu, je tam krasne prostředí, malý kostelíček, kde mohou probíhat i civilní obrady, je tam i restaurace s hotelem, skanzen, jezírko...fakt užasne 🙂

ivuska1986
7. srp 2018

Kdyz se vdas na Dobrisi, hostinu můžeš mit na Novém rybniku - odkaz vyse v diskusi. Je to kousek.

barapac
autor
7. srp 2018

Děkuji moc všem za tipy, už máme perfektní místo🙂))).

lenka3p
7. srp 2018

@barapac No a jaký? 🙂

guinea
7. srp 2018

@barapac Ano, co jsi vybrala???

barapac
autor
9. srp 2018

The Granary, Praha 9. Krásná zahrada, ubytování, i ceny jsou fajn🙂). Náhodou jsem se k tomu dostala přes tip jedné z rádkyní 😀.

vzkazyzuniverza
9. srp 2018

Terezino udoli u Novych Hradu v jiznich cCechach. Je tam krasny park s vodopadem i ten stary dub na krasne louce, je tam wellness hotel Laznicky primo u toho, na Hradech je cukrarna, dalsi zamek s parkem a hrad a dalsi wellness hotel. 🙂

barapac
autor
13. srp 2018

@vzkazyzuniverza skvělý tip, děkuji! To je škoda, že už mám zarezervováno a domluveno vše v té Praze🙂). Ale ono stejně kvůli vyřizování matriky apod s mimčem to pro nás bude lepší tu🙂))).