Hezký den všem, na příští léto plánujeme svatbu, no hodně termínů uz je teď fuč, takže raději už vše okoukávám trošku s předstihem. Chci se zeptat, máte nějaké tipy například na nějaké plánovací aplikace, weby, stránky, cokoliv, co by nám trošku pomohlo a ulehčilo celé plánování? Nebo tipy na co se ze začátku zaměřit (krom místa) a podobně. Budu moc vděčná za všechny rady
@adel888 na červen příštího roku plánujeme taky svatbu. Díky bohu ty nejdůležitější věci máme objednané protože vybrat místo (aby to nestálo zase hromadu peněz), pak termín, fotografa, Dj.. všechny tyhle služby už byl problém sehnat na termín.. nějak se nám to ale podařilo. 🙏 Zbytek budeme řešit později ☺️
Web beremese.cz je skvělý, já tam zjistila užitečné info, některé diskuze mě inspirovaly.
Dá se koupit i svatební diář, kde jsou napsaný věci, které se musí zařídit.
My jsme si jenom udělali seznam věcí, místo obřadu, hostiny, prstýnky, dort, fotograf atd. a ten odškrtávali.
Velmi užitečná rada byla, kterou jsme dostali, udělejte si to hlavně podle sebe, je to váš den.
Nehroutit se z toho, když něco nepůjde podle plánu a člověk bude muset improvizovat.
My jsme měli mít DJ, kterého měla nasmlouvaného restaurace, cca 14 dní před svatbou byla bouřka, mu uhodil blesk do baráku a spálil aparatur, takže jsme se ocitli bez DJ. Psala mi kámoška jak se mám a říkám, bezva, vybouchl nám DJ, a to doslova :D. Kámoška, já ti pošlu kontakt na toho, co jsem měla já, ten sice nemohl a poslal kontakt na jiného svého kolegu a ten čas měl a hrál super.
Většina lidí stejně neocení, že ti světle středně růžová na ubrousku ladí s jmenovkou, ale zapamatují si, jestli bylo dobré jídlo a pití.
Za mě rada pozvat si tam lidi, co máš skutečně ráda, ne protože musíš, protože rodina.
Pokud ti záleží na fotkách, tak kromě místa hned řeš i fotografa, ti žádání mívají termíny plné i na víc než rok dopředu. Pak už to tolik práce není, celá svatba se dá zařídit za měsíc, dva.
Webovky beremese.cz jsou přímo zaměřeny na vše kolem svateb ;)