Zdravím budoucí nevěsty, potřebuji poradit jsem v těžké situaci a nevím jak to vymyslet. Máme svatbu na malinkém zámku prvně jsme to chtěli jen se svědky, ale pak nám to bylo blbé kvůli rodičům. Tak teď bude svatba se svědky a rodiči plus sourozenci. A teď to hlavní, přítel nechce žádnou oslavu on vidí jen nás dva a že to děláme jen pro nás ne pro ostatní, bylo těžké ho přemluvit aby tam byli i rodiče. A jako neumím si představit jak to bude vypadat po obřadu, který trvá cca 20 minut a pak jako půjdem dom? Nevím jak to udělat aby to nebylo blbe.. Nemáte nějakou zkušenost? Jak by jste to udělali vy ? Děkuji 🙂
@misicka03 Zkusila bych někde v restauraci jenom společný oběd a třeba kávu...Pro zachování dobrých vztahů v rodině, by mohl na 2 hodinky posezení s rodinou přistoupit. A hned potom bych udělala program už jenom pro vás dva, aby jste si to užili spolu.
Ono pokud partner nechce, nenutte.Já to ukecala na společný oběd.
No my se bereme teď v sobotu. Já chtěla svatbu jen ve čtyřech a naše děti a on byl pro větší se všemi možnými blbostmi. Je tedy větší. 18 lidi. Nakonec nam obě mámy řekli, že už jsou na takové nervy staré a ať to máme ikdyby nám to vláda omezila na ty čtyři lidi. Prostě ve finále o velkou svatbu nestojí skoro nikdo. Poptala bych se u rodičů. Třeba jim ani nebude vadit, když to bude hodně ořezané. Rodina vám štěstí přeje i bez oslavy. Prostě takové jaké to budete chtít 🙂
A jak to chceš ty? Píšeš co přítel, ale jak by sis to přála ty?
Pouze obřad a rozchod mi přijde takové nedotažené. Uvítala bych chvíli pobýt společně, aby se ten zážitek usadil.
Ale zase lidé se neberou proto, aby plnili nějaká očekávání.
To se pak zve prave na ten spolecny obed nekde do restaurace,muzete si dopredu rezervovat i jednotne menu, s polevkou a dezertem a kavou,to si myslim,ze je minimum,aby to melo ten svatebni nadech a to neni prece problem vydrzet...
Pokud to budete mit jen tak v malem poctu, co treba sampanske a maly podnos s kolacky?