Ahoj, jsem úplně bez nápadu a inspirace. Chceme se s přítelem do konce roku vzít, ale jelikož je to naše druhá svatba a jsem těhotná, chceme to udělat opravdu komorní, jen pro rodiče a nejbližší přátele, cca 10-12 lidí, vč. nás. Bereme se především z praktikých důvodů, ale i tak bych to chtěla mít hezké, protože doufám, že už je to naposledy 😀 Ráda bych natrefila na nějaké originální místo, kde nebude tak málo lidí vypadat smutně a budou v něm možné udělat i hezké fotky. Musí to být ale vzhledem k počasí pod střechou. Ideálně Praha a středočeský kraj.
Budu vám vděčná za jakkýkoli nápad.
My jsme meli malinkou svatbu v malinkém kostelíku. Tak možná tímhle smerem hledat?
VRCHOTOVY JANOVICE. Zkuste, zajeďte se nejlépe sami podívat. Hledali jsme totéž, taky jsem se vdávala těhotná (6. měs🙂, jen před 9 lety... uf, letí to.
My měli pred lety v Selském dvoře v Hostivaři a bylo to super, skvělý servis, vše na jednom místě (hotel, oběd, raut, obřad, večerní zábava...), tenkrát jsme neplatili za nájem, jen za jídlo, takže to vyšlo na Prahu hodně levné. Byl to teda rok 2016.
Kaplička Libeňského zámku. Je maličká a moc krásná. Vdávala se mi tam kamarádka a ani jsme se všichni nevešli dovnitř.
Zkus se podívat na Benátky, úřad je na zámku, obřadní místnost krásná a malá, na menší svatbu ideal, okolí zámku super na focení.. my se tam brali před rokem koncem října a i ten podzim na fotkách vypadal skvěle..
Mrkni pro inspiraci na Amazing places, jsou tam hezké hotely, penziony, statky, tak možná něco, kde by to šlo, objevíte.
Letensky zamecek.
Pivovaraky Dvur Chyne
V Kutné Hoře ve Vlašském dvoře jsou moc hezké svatby.