"Zhubni chytře", zkušenosti, rady, výsledky

pavcici
24. črc 2016

Ahoj holky,
jelikož se mi po druhém porodu nedaří schodit ani deko (ba naopak) rozhodla jsem se, pro radikální změnu, že těch 20 kg asi samo nespadne a objedla si kurz ,,Zhubni chytře,, zítra chci začít a tak jsem se chtěla zeptat, jestli je na tom někdo stejně?? 😉
Popřípadě, jestli je už dál a má nějaké výsledky, rady, popřípadě se pochlubí i fotem, nebo jsem pouze vyhodila peníze.
Předem děkuji a hezký večer

eloise02
24. črc 2016

Hubnu chytře i bez kurzu, dole 24 kg 🙂

pavcici
autor
25. črc 2016

To ja prave chytre neumím 🙂

eloise02
25. črc 2016

@pavcici Není to tak složité, jím 5x denně malé porce, radikálně jsem omezila přísun sacharidů na 175g/den. Mám sestavené jídelníčky a vařím podle receptů v nich. Recepty mi ze začátku přišly drsné - uvařit na 1 kávové lžičce tuku, dát jen půl lžičky mouky atd... Ale zvykla jsem si. 1x za 3 měsíce chodím na kontroly k doktorce. Třeba dnešní jídelníček byl - snídaně - rohlík se šunkou, paprika, oběd - cuketová polévka, 3 kolečka kuřecí rolády, 100g br. kaše, svačina - bílý jogurt s 1 lžičkou džemu, večeře v 17h - krajíček chleba s pomazánkou, ve 20h - půl rohlíku, vajíčko. Nesladím, to ostatně ani nemůžu, jsem diabetik. Prostě to šlo docela dobře, zhubla jsem během 5 měsíců, od té doby si to udržuji.

astyna
26. črc 2016

Ono v podstatě dobře se hubne s prckem za zády - nenechá mě nic dojíst pořádně, takže jím víckrát denně, pořád někde venku, a tak pohybu dosti, zvedáním a přenáším solidně trénuješ svaly...atd. atd.