Ahoj, po porodu bych se ráda dostala na původní váhu ( už jen abych se vešla do jarních a letních oblečků) a zhubla cca 8 kg ,ale potřebuji si s někým vyměňovat zkušenosti, podporovat a motivovat se......budu ráda když se někdo přidá.....a k cíli dorazíme spolu... 🙂 😉 😅
ahoj, taky jsem se čerstvě rozhodla se svým tělem něco udělat a čtvrtý den cvičím jill. tak uvidíme 😉 .
ahoj, taky jsem začala cvičit z Jill, ale dostala jsem MS a týden vynechám po týdením cvičení.. 😀 no potřebuju sundat těch 10kg..
@monad http://www.uloz.to/xkuAzAT/zhubnete-jednou-prov... Tady se dá stáhnout celá knížka. Ono ani tak nejde o kila, každej shodí různě, jde hlavně o to, že zhubneš na objemu. Je to 28denní program, kde máš přesně dáno, co máš jíst, množství je jen na Tobě. A světe div se, fakt to funguje 😀 První týden jsem trpěla jako pes, pak mě to začalo bavit. Dokonce jsem se naučila jíst červenou řepu, fazolky nikov 😝 Protože vím, že to funguje, chci do toho jít znova, ale když vím, co za "očistec" mě čeká ten první týden, tak se mi moc nechce. Jenže už fakt musím 😖
Jinak mně by se těch 10 kg dole taky líbilo 😉
A tady je něco o Mačingové atd. http://lahkechudnutie.sk/clanok/antonia-macingova
Ahoj, to jsme na tom stejně!! Taky potřebuji dát dolů 8 kg. Před pár týdny jsem přestala kojit a ráda bych měla někoho, s kým se budeme podporovat 🙂
HOLKY POMOOOOC. cvičení s Jil - level 1 můžete mi napsat, přesný název té jedničky co jste si stáhly???
taky se přidávám......jsem ale hrozná......... ach ta slabá vůle 😉
Jinak z dřívější zkušenoti, krásně se mi hublo skákáním přez švihadlo a samo úprava jídelníčku...a to stačilo 10-15 min denně a paráda...kde jen ho mám 😅
Ahoj. Já jsem půl roku po porodu. Přibrala jsem 10 kilo stejně jako při prvním těhotenství. Vše jsem dala dolů, ale ráda bych vypadal lépe než předtím. Nemám nadváhu. Jen trošku bříško a dole ten zadek, no hruza..Takže je to spíš o zpěvnění. Začala jsem před týdnem víc cvičit.Ale zatím kojiím, tak nemůžu brát žádné suplementy. Motivaci mám, ale ráda ji získám více i s vámi. 🙂 Pokud máte nějaké šikovné typy i během kojení sme s nimi..Hlavně na břicho 🙂 děkuji 🙂
betuse: a to mám doma fitness trenéra...no jo jenže do fitka se s mimčem nedostanu...umělé mléko nechce a s příkrmem jsme na začátku..takže nějaké delší hlídání moc nehrozí..cvičim alspoň doma..břicho je prevít....chce to zpevnit i pánevní dno a spodní záda....
@2adelkaa tý jo tak to máš supr....já chodila do fitka asi půl roku 2x týdně a to byla postavička, o tom si mohu nechat už zdát...doma to není ono a s dvojčatama je to taky složitější......snažím se aspoN jednou týdně do bazénu .....no až polezou, tak se naběhám víc..... 😉 mě by stačilo uravit jídelníček...ale když mě taaak chutná 😅 ale musím se nějak překonat a začít...zrovna dnes jsem viděla po dlouhé době známou, kterou nemusím a dost se změnila vzhledově k lepšímu....tak jsem se naštvala a řekla si že prostě musím...... 😀
Ahoj, tak to jsme na tom dost podobně 🙂 Máš nějakej plán? Já mám za sebou jeden detox podle Antonie Mačingové a při ní jsem dala dolů 6 kg. Tak sbírám odvahu jít do toho znova a třeba přidat i cvičení. Zkoušela jsem Jill a to mě baví, tak si říkám, že v téhle kombinaci bych dolů těch 8 kg, co nutně potřebuju, dát mohla. Kdyby to bylo víc, vůbec bych se nezlobila 😀