Zdravím všechny 🙂 Chtěla bych se vás maminky zeptat, za jak dlouho po porodu jste začaly cvičit? Předem děkuji za příspěvky.
@anieb Já počkala až se prostě budu cítit, nebudou mně bolet stehy..To bylo asi 2-3 týdny po porodu..začala jsem Jillian a šlo to hezky..
@leniczka23 Tak to zkusím taky, dvd někde doma mám, popřípadě se stáhne z netu 🙂 Děkuji za tip 🙂
@anieb Na kila jsem sundala za ten měsíc 4, ale někdy jsem třeba i vynechala, takže cvičení tak 5x týdně, ovšem na cm to bylo něco..Přes břicho skoro 10cm, zadek asi 3cm, stehna 2cm..zrovna jsem četla nějakej časopis kde tyhle cvičení doma srovnávali a Jillien má největší úspěšnost, jelikož to tělo nabudí tak, že nejen že spaluje hned od začátku, ale i několik hodin po cvičení..Držím palce!
Tak to tě opravdu obdivuju Frantiska85, to seš dobrá. Já jsem taky začala cvičit až tak kolme 2-3 týdne. Byla jsem dost vyčerpaná, ale můj muž mi v té době dost pomáhal. Těhotenská kila se mi podařilo shodit tak za 4 měsíce 🙂
Po porodu jsem zacla tam,kde jsem pred porodem skoncila,tj. svizne dlouhe prochazky s kocarem. 4.týden jsem zkusila popobehnout a dobry, vcera jsem se po 5 tydnech od porodu vyskrabala zpatky na kone🙂 a parkrat jsem si uz zacvicila doma-na nohy,zadek,ruce,zada. Bricho zatim neresim, ale taky mi vlastne zadny nezustalo.
Zapsala jsem se na plavaní s miminkem v první měsic, brala jsem také bylinné tablety s piperinou a ztratila jsem několik kilo za 3 měsíce po porodu🙂
tak já jsem pet let po porodu a ještě jsem nezačala 🙂
Cvicit jsem zacala 4 tydny po porodu, ale az od 5 tydne jsem cviceni zintenzivnela. Mam velkou motivaci, potrebuji se dostat do obleceni pred porodem.
zdravím 🙂 chtěla jsem se zeptat, pro mě je to teda dost předčasné téma, (jsem v 16tt 😀) ale před otěhotněním jsem taky cvičila Jilian a nejvíc mi vyhovovala, ale nedokážu si představit, tohle cvičit při kojení? Jak se s takovým hrudníkem zvládají jumping jacks? 😀
@wejomina prsa si musí zvyknout na pohyb, lepší začít něčím pohodovejsim. A určitě to chce sportovní podprdu, nějakou pevnou, na míčove sporty, ty udrží všechno 😉 jumping jacks jsem na začátku zrovna nedělala, ale cvičila jsem zumbu, to je taky divocina, zhruba od konce 6N a šlo to, jen je hodně znát ta povolená kondice 🙂
Běhat jsem začala 5 dní po porodu, ale mnou se neřiď, jsem v tomhle blázen.