Za jak dlouho po císaři jste začaly cvičit s Jillian?

kathyxkathy
27. led 2015

Zacaly jste rovnou s Jillian nebo jste presly z nejakeho poporodniho cviceni?

lin18
27. led 2015

Tak na Jillian bych si netroufla minimalne rok po cisari....cvicila jsem ji posledni rok a byl to docela zahul i pro zdraveho cloveka bez operace. Po cisari jsem cvicila jen protahovaci cviky, rychlou chuzi s kocarkem apod.

nikollita
27. led 2015

Já jsem zkoušela poprvé cvičit 4 měsíce po porodu, ale absolutně se to nedalo. Kromě jizvy jsem taky trpěla velkou únavou.
Dalo se to pak až kolem 10. měsíce po porodu.

lostakova
27. led 2015

Doporučuji ti nahlédnout do téhle skupiny https://www.modrykonik.cz/group/6315/detail/

jarkaparka
27. led 2015

Ja som zacala po 3mesiaci, ale vzdy zalezi ako sa hoji rana. Inak sa odporuca po 6mesiacoch. Ja som dostala v porodnici papier s cvikmi, ktore som po odchode s porodnice doma cvicila.

anetka1701
27. led 2015

Záleží, na co jsi byla zvyklá před císařem... Já začla po kontrole po šestinedělí (u obou dětí) jezdit hned na koních - ale byla jsem fakt zvyklá jezdit hodně a jezdila jsem i v těhotenství... Pokud bych byla hodně zvyklá cvičit takové cvičení jako Jill, asi bych si troufla... Ale fakt záleží, jak se člověk cítí a jak mu je... A rozhodně bych začla snadnějším cvičením a pak až postupně přešla...

sisinka74
27. led 2015

odkaz od Lostakova doporucuji, souhlasim s lin. Ja Jill cvicivala, nejak velky zahul to pro me nebyl, zalezi, jak ktery program, ale po cisari min. rok se na Jill nepodivam. Mam cisare planovaneho.