Ahojte, mám rychlou otázku. Ovlivňuje vysoký cholesterol tloustnutí nebo hubnutí? Lze při něm zhubnout?
@anonymni_456 mimochodem, tchán je jen kost a kůže a šlachy a svaly a cholesterol má taky vysoký. S váhou úplně nesouvisí
Je mi 36 a vysoky cholesterol mam leta, ikdyz jsem mela "zdravou" vahu, tak byl vyssi. Dle lekare dedicne, ted mi doporucil doplnek stravy, tak jim, kdy si vzpomenu, ale bohuzel se nedari zhubnout.
@anonymni_456 tchýně měla také vysoký cholesterol a doktorka jí doporučila tohle - co to bere, má cholesterol v normálu 😉 jinak na hubnutí to vliv nemá si myslím 🤷♀️
Lze. Vysoký cholesterol řeším už cca 10 let. Beru prášky, které mi byly předepsaný. Shodila jsem v pohodě 20kg... Váha se drží už 8 let. V pohodě. Nepřibírám, nic. A to mám už zvýšenou dávku léku, páč můj cholesterol je hooodne vysoký 😅 Dle Mudr, prostě genetika
@nikoulinka a můžu se zeptat, jakou máš hodnotu?
@nazka Mela jsem kol 14. Pak mi teda okamžitě nasadili prášky. Teď, na poslední kontrole (,chodím na odběry co tři měsíce) i přes prášky, jsem měla hodnotu 10. Takže mi zvyšovali dávku. Teď mě odběr teprve čeká
@nikoulinka držím palce, ať to klesá 🍀🍀
Jeste Arterin by z tech doplnku mel byt dobrý.
@jana_zofie já zas mám doporučení na vegapure cardio
@anonymni_456 jasně že lze a navíc nejspíš i klesne cholesterol