Chci zhubnout 5 kilo, dam tezce dole 2 kg a vic uz proste nejde. Merim 175 a vazim 61 kg. Vim, ze je to optimalni vaha, ale ja se proste necitim dobre. Hubnu, jenom kdyz temer nejim, to ale neni spravne ani udrzitelne. Poradite?
Myslím, že ti chce tělo samo naznačit, že už nemáš co hubnout, proto ty kila dolů nejdou. Máš normální, zdravou váhu, buď za to ráda. Zaměřila bych se na zdravou výživu a zformovala postavu cvičením. Dalším hubnutím už by ses dostávala do pásma podvahy.
A necitis se dobre proč? Jenom kvůli číslu na váze? S touto výškou musíš být už teď velmi stihla.
Jezusky, kdybych mela tvou vahu, piskam si. Ja mam taky 175, ale projedla jsem tak nejak k 77 kg. Od kvetna jsem prestala jist sladke-2kg dole, cervenec a srpen jsem se vrhla na chuzi a posilovani ruk - dalsi dve kg dole, ted vaha stoji, ale me to neva, chci se vic hybat, jist jim snad dobre. Prala bych si 67 kg, ale kdyz to nepujde, nepujde, hlavne chci zlepsit fyzicku a delat neco pro zdravi. Chci zacit posilovat zbytek tela. Mam to jako rocni ukol.
Mam 168cm a 61kg je moje OK vaha. Jeste 2kg dolu bych ocenila, ale s timto su spokojena. Tvoje vaha je super, ted uz jen zacni posilovat 😉
Kila nejsou všechno. Například jsem se při necelých 160 cm a při 60 kilech cítila dobře a tlustě jsem fakt nevypadala.
Zkus začít cvičit a zpevni si tělo, pokud jsi to do teď nedělala. Je ale možný, že váha půjde trochu nahoru, ale je to tím, že jsou svaly těžší než tuk.
Ja jsem lina cvicit, radeji se omezim v jidle, jenomze tim si postavu nevytvaruji.
1. Nevaž se, ale měř se... Daleko lepší. Kilo ""sádla" jde na cm vidět líp jak na váze.. 2.nezameruj se na to kolik jde dolů, ale ber to jako dlouhodobý plán pro sebe něco delat..3.cvic - budeš mít víc energie a budeš víc pozitivní..
Pokud se omezíš v jídle a pak začneš jíst "normálně", tak si zaděláš akorát na jojo efekt (vím o tom svoje a dohnalo mě to po x letech 🤦♀️), takže se akorát budeš motat v kruhu.
Mně stačilo k hubnutí a trochu tvarování často chodit v práci + půl hodina až hodina cvičení podle YouTube obden.
Každý pohyb se počítá a když si najdeš něco, co tě bude bavit ... s kámoškou, skákání přes švihadlo, posilovna, může tě donutit zaplatit se trenéra,.., tak to máš bez práce. 😊
Jeatli se s touhle váhou necítíš dobře, připadáš si rozkydlá, tak potřebuješ cvičit 💪
Más pravdu a velem to bude jen horší, muzes být kostřička potažená kůží a bude to pořád hnusný, prpste holky po třicítce musí trochu hekbnout zadkem aby vypadaly dobře.
PS: já jsem se radeji začala mít ráda rozkydlá než se začít hýbat 🤣🤣🤣
Každý není milovník pohybu, ale za mě je lepší najít si pohybovou aktivitu, kterou snesu, vezmu na milost, protože zpevněná postava vypadá lépe než nezpevněná a nemusím se trápit číslem na váze.
Promiň, ale vykašli se na váhu a začni cvičit. Zlepšíš kondici, zlepšíš tvar těla, pravděpodobně budeš spokojenější. Váha pravděpodobně půjde o kus nahoru, ale to neřeš - svaly holt něco váží.
Sama mám 171 ... jít váhově pod 60 nikdy nebylo ku prospěchu kondici a fyzického zdraví a to stavbou kostry nejsem žádná "gorila" (dobře, nejsem ani úplně hubená tyčka, boky prostě nějaké mít budu vždycky, protože stavba kostry, ale nikdy mi nešlo třeba budování svalů a to i v době, kdy jsem cvičila fakt hodně).