Dá se s těmito tabletkami opravdu zhubnout? Máte zkušenosti? Jaké?
No prave, taky se mi to nejak nezda. Tak prave cekam, jestli nepisne nekdo, kdo to uzival.
@mmaarrkkeett spíš bych řekla, že to třeba může napomáhat, ale jen užíváním se asi nezhubne 😒
@hojda a s jinyma tabletka mate nejake zkusenosti?
Já se přiznám že jsem blbec naletěla. Samozřejmně NEFUNGUJÍ tak zázračně jak se popisuje, po úpravě stravy jsem zhubla ale na 99% to nebylo dítě těmto práškům
po žádné tabletě na světě se nehubne aniž by se člověk nemusel omezi v jídle a přidat sport, ale to je známá informace a s tím vrácením peněz to je na dlouuuuuhou dobu a ještě ne zaručené.
@mmaarrkkeett dostala jsem a zobu asi 3 týdny, k tomu teda i cvičím a upravila jsem trochu jídelníček. Nedokážu teda říct, jaké procento na hubnutí má právě Green Coffee a jaké cvičení a jídlo.
@mrsblack a jake jsou zatim vysledky, muzu-li vedet? A ten jidelnicek jste upravila nejak radikalne?
@eimmy jasne, takze zase kecy 🙂 takze mi zas nezbude nic jineho,nez se omezit v jidle a zacit trenovat pevnou vuli 🙂
@mmaarrkkeett Kdysi dávno se doporučoval chrom, tak jsem to zkoušela, ale zázračným tabletkám nevěřím žádným 😉
@mmaarrkkeett tak cvičím asi 2 měsíce a Green Coffee mám asi ten měsíc necelý, mám dole asi 5 kilo (což není moc), ale 6 cm v pase a 6 přes boky, což je docela dobrý. V jídle jsem omezila pečivo a přílohy, občas si dám, ale jen symbolicky. Jako radikálně jsem to nezměnila, spíš jen něco vynechala a zmenšila trošičku porce. Ale občas hřeším na sladkém - moje vůle bohužel není tak pevná, jak bych chtěla 😔 Green Coffee sám o sobě zázračný fakt nebude, ale může třeba pomoct při hubnutí - něco jako L-Carnitin.
Nevěřila bych tomu,kdyby to tak všechno fungovalo,tak doktoři by byli bez práce 🙂
Dulezitejsi jsou centaky a ne kila. Jste dobra, to je za 2 mesice docela dost. Ja prave taky vubec nemam pevnou vuki, teda uz. Kdysi jsem drzela 90ti denni dietku a slo to jako po masle. Po porodu sla kila taky dolu super, ale jakmile dcerka zacala tak nejak jist vsechno, tak ja zacala dojidat, vyvaret a kilca se vyhoupla a uz toho mam dost, tak prave hledam nejaky zpusob. Je mi jasne, ze nic neni zadarmo a zadne kouzelne tabletky na hubjutu nejsou, ale potrebovala bych alespon utlumit
chut na sladke.
@klouzek to je mi jasne, vim, ze zadna pilule za me nezhubne, ze je to ciste na me, ale kdysi jsem od zname dostala lipoxal ( te zname nevyhovoval) a ten mi utlumil chut na sladke, takze nejake to kilco dole bylo, ale je mi jasne, ze nic neni zadarmo a rad3ji zacnu trenovat pevnou vuli. 🙂
@mmaarrkkeett chut na sladké je odnaučitelná, stačí 7 dní opravdu vynechat čokoládky apod.
@eimmy ajajajaj 7 dni je dost... 🙂 🙂
rekla bych, ze zadny takovyhle tabletky nefungujou. ja zhubla i bez nich. stacilo zmensit porce a zacit se hejbat. cvicime s holkama doma a ja sem spokojena a holky zabaveny 🙂
moje miry pred 3ma mesicema : 99, 105, 102 a ted: 94, 86, 100 tj. z velikosti 42 na 38. vaha je ovsem jenom ze 68 na 63
mela sem moznost videt jak funguje adipex, je na predpis, zahani chut k jidlu a zrychluje metabolismus a sice hodne zhubla - ze 75 na 63, ale porad je takova kulata. navic kdyz to prestala brat, tak zase pomalu zacala nabirat. proste cvicenim se telo vytvaruje, o tom zadna 🙂
Mam nadvahu cely zivot a recept na zhubnuti je jediny. Jist 5 x denne, male porce a cvicit. Nic jineho nepomuze, jen zmenit pristup k celemu zivotnimu stylu.
@aneta0707 a muzu se zeptat, co cvicite nebo jak? 🙂
@mmaarrkkeett kazdou chvili delam sedy lehy, prkno (u toho si ze me starsi dela konika) a nebo sem si nasla cvik na linku, kdy si sednu,zapru se dopredu a zvedam nohy. je to zabava, zjistila sem totiz, ze me cviceni uklidnuje kdyz se vytocim nebo holky neco udelaj, takze to jde samo 😀 jo a piju hodne vody, zadny stavy a limonady
@aneta0707 tak super, diky za tipy... taky vyzkousim... snad se donutim 😉
TAky jsem teď na ně viděla reklamu, ale žádný zázrak bych od toho nečekala, takový věcí už tu bylo.