Ahoj holky, nedaří se mi zhubnout, proto jsem se rozhodla jít do lékárny a pořídit si nějaké tabletky. Byla jsem v šoku, kolik jich na trhu je. Každá lékárna preferuje něco jiného, můžete mi prosím poradit, s jakým přípravkem máte zkušenost??? Rozmýšlím se nad Acai Berry nebo XL-S nebo Cell X forte detox. Poraďte prosím, děkuji. 🙂 🙂 🙂
koneckonců tabletky proti padání vlasů taky fungují...žejo...ale tam je asi vitamín, který tělu chybí, že??? hm.....tak já zkusím jeden z těch čtyř přípravků a uvidí se...
@efes No právě, prodávají se pořád, protože hodně lidí se spoléhá na zázrak a zkouší tyhle věci na hubnutí pořád dokola. Kdyby něco opravdu fungovalo, tak se to rychle rozkecá a už jsou tu všichni hubení 😉 Blbý je, že ikdyž po těch lékách nebo doplňkách něco zhubneš, tak je velké riziko, že to nabereš zase brzy zpět. Do nadváhy se většina lidí projí nebo prosedí u televize a když se nenaučí, jak zdravě žít, tak mu budou tabletky na nic. Některé z těch tabletek fungují tak, že snižují chuť k jídlu, jiné zase snižují vstřebávání tuků, další by tě měly víc zasytit atd.
Základ je určite vzdy ve zmene zivotního stylu, ale tabletky mohou dopomoct. Teda me dopomohly ke spokojenosti dost🙂. Uzívala jsem cla s chromem a zeleným čajem, které pomáhají snizovat chut k jídlu,ale hlavně zlepšují metabolismus a prispívají ke snízení telesného tuku...mám o dve velikosti mensí gatky a cítím se moc dobře🙂
@efes Ahoj, obávám se, že tě tu budou všichni přesvědčovat, že se nemáš spoléhat na výživové doplňky, a měla bys upravit stravu a cvičit 😅 Já zkoušela jen chrom a efekt žádný neměl 😒 Ptala jsem se kamaráda Pharmdr., jestli existuje nějaký prostředek, co opravdu funguje, a prý ne. Jsou některé, které mohou trochu dopomoci (prý např. Alli), ale stejně musí být základ ve změně životního stylu.