Stepper + silové cvičení. Zhubnul někdo?

annoonniimm
16. bře 2024

Ahojte, chci se zeptat zda je tu někdo kdo používá steppr a zhubnul s ním a za jak dlouho? Jedu půl hodiny silové cvičení a půl hodinu na tom steppru 1500-2000 kroků 5x do týdne. Zatím je to něco přes měsíc a zatím ještě nic.. uvidíme třeba za 3 měsíce 😏.

dandaa
17. bře 2024

K cvičení je potřeba mít i jídlo,hodně kvalitního jídla. Pomáhám hubnout kamarádce a od ledna má dole 5kg . Já už hubnout nepotřebuji ,ale tvaruji postavu. Mám silový trénink 3x týdně a výsledky jsou hodně znát.

annoonniimm
autor
17. bře 2024

@dandaa s jídlem mám problém.. kojím takže mám pořád hlad a chuť na sladké 😒

veroniqess
17. bře 2024

Příjem kalorií musí být menší než výdej, žádná větší věda v tom není. Pokud nehubneš, bude to tím ☺️ Je jedno, o jaký druh pohybu se jedná, celé je to o tomhle. Vynechala bych většinu sladkého.

pilzzee
18. bře 2024

Zapisuj si do kalorickych tabulek, na pohybu az tak nezalezi, ale diky nemu muzes vic jist 🙂 Kdyz jsem kojila prvniho, tak jsem byla uplne posedla jidlem, nemyslela jsem na nic jinyho, takze ti uplne rozumim.

mysh_me
18. bře 2024

@annoonniimm chce to bilkoviny, hodne bilkovin. Taky kojim a mam neskutecny chute na sladky, ale kdyz se cpu bilkovinama je to citelne lepsi. Tvaroh, vajicka v ruznych upravach, samozrejme maso, lusteniny. Do domaciho peceni (babovky, muffiny apod) si pridavam proteinovy prasek. V Lidlu maji super proteinovy tvarohovy kapsicky, je to sladky i vyzivny a da se snist jednou rukou i pri kojeni nebo chovani mimina 👍

radkah1984
18. bře 2024

@mysh_me můžeš dat fotku těch kapsicek, jak vypadají? Taky kojim a mám neskutečný hlad, tak bych koupila něco na mlsaní. Děkuji

mysh_me
18. bře 2024

Jasne, maji v chladicim pultu celou sekci tech proteinovych veci v cernych obalech a u toho to je. Nejradsi mam cokoladovou a slany karamel 😋

radkah1984
18. bře 2024

@mysh_me super, moc díky

kacka1994
18. bře 2024

Stepper je podle mě při hubnutí k prdu. Nebo záleží na intenzitě... efektivnější je silové cvičení, intenzivní atd. Tehdy pálíš kalorie nejen při cvičení, ale i po ;) Taky nárust svalové hmoty = rychlejší metabolismus, spalování. Ty svaly potřebují energii 🙂 Takže za sebe bych si stepper nechala jako rozcvičku třeba a přidala na silovém ;) Ale nejen si zaposilovat, ale přidat tam třeba angličáky, dřepy s výskokem, rychlé 'nohy' (běh na místě), mountainclimbery a tak... cviky, ktere udrzi tepovku vysoko. Nebo treba zkusit na youtube fitfab, maji skvele videa ;)