Spalovače tuků pro ženy. Máte zkušenost?

zuxu
28. črc 2023

Ahoj děvčata, máte zkušenosti se spalovači tuků? Díky!

sanyy22
28. črc 2023

@zuxu 📌

sanyy22
Autor odpověď smazal
Zobraz
lichozroutsudy
28. črc 2023

@zuxu Ano, mam. Nejlepsi ze vsech spalovacu tuku je pohyb. Zbytek nefunguje, protoze neexistuje zadna zazracna pilulka, po ktere bys zbubnula bez vlastniho pricineni.

ab3185
28. črc 2023

Mám od května a mohu jen doporučit, kila letí dolů celé rodině, doufám že to nebude brané jako reklama 😉 Značka je Bígl a konkrétně ten náš se jmenuje Rex. Není s ním problém ujít či uběhat 5-10 kilometrů denně jako nic, výmluvy na něj nezabírají, prostě jdeš za jakýhokoliv počasí. Ale bude tě za to milovat a ty jeho ♥️

sinicka
28. črc 2023

Ja osobne mam radsi nakopávače a přijde, mi ze to funguje stejne., trenink je efektivnejsi, běh delsi a rychlejsi a mam pocit, ze bych zbořila fitko 🤣.. Jsem hodne spokojena se znackou Vilgain. Maji i vzorky 🙂 beru už roky jen veci na aktinu. Vyzkousela jsem toho hodne. Drahe, levne, doporucovane.. ale vzdy se vratim na Vilgain. Vzorky sou super, ze nevyhodis x stovek, kdyz ti to nesedne..
https://aktin.cz/vilgain-spalovac-tuku/4-kapsle...

pilzzee
28. črc 2023

Nejlepsi spalovace tuku: rychla chuze, HIIT, svihadlo :-P Vsechno ostatni jsou jen nakopavace, ktery ti zprijemni a usnadni trenink, ale ja je mam rada, lepsi jak kafe. Zazracny tabletky na hubnuti bud nefunguji, nebo to budou leky, po kterych ti bude zle.

zuxu
autor
28. črc 2023

Ahoj holky, co jsem se docetla, tak spalovace podporuji hubnutí. Samozřejmě, že cviceni je toho součástí.
Vůbec netusim rozdíl mezi spalovac / nakopavac. Mrknu na to.
@sinicka - moc díky za info. Mrknu se na to!

sinicka
28. črc 2023

@zuxu Ano, kvalitni spalovač pomuze v tele zvysit termogenezi a mela by si spálit vice tuku i v klidovem stavu.. ale chce to jeste kaloricky deficit a sport..

zhopsinka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
novakova_madla
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
odula
17. srp 2023

@novakova_madla jak moc te to nskopne, resp. Jak jsi schopná zvýšit zátěž?

hasara33
17. srp 2023

@zuxu chceš účinný a levný spalovač? Sněz každý den pár chilli papriček a bude tě to spalovat od hlavy až k patě 🤣🙈 ....teď vážně, upřímně mě dostává, že v dnešní době se najdou lidi, kteří věří, že spalovače jim fungují 🤦🏼‍♀️ v kalorickém deficitu zhubneš i bez spalovače 😉 to ty prachy investuj raději do kvalitního jídla nebo trenéra, který ti pomůže i s jídelníčkem......a když už něco, tak možná nakopávače mohou mít trochu smysl, když je člověk línější, nechce se mu, nemá energii....ale to jen ve výjimečných situacích, ne pravidelně 😉

sinicka
17. srp 2023

@hasara33 těch 500-600,- za spalovač nebo nakopávač investovat do trenéra nebo do jídla? Jako ty 2-3 obědy nebo hodina s trenérem? :D ale no tak..

hasara33
17. srp 2023

@sinicka ano přesně tak .....raději dám to pětikilo za hodinu s trenérem než do šmakulády, která je úplně k ničemu

sinicka
18. srp 2023

@hasara33 k ničemu to není.. buď to vyzkoušej, nebo něco pořádného načti..

hasara33
18. srp 2023

@sinicka představ si, že jsem zkoušela kdysi několik druhů spalovačů....spolehlivě mi vždy fungoval jen kalorický deficit.... spalovače jsou k hovnu a každý, kdo se v tom orientuje ti to potvrdí, že spalovače nemají žádný zásadní efekt na hubnutí, jak jsem řekla, možná trochu smysl mají nakopáváče......nicméně jestli ty máš pocit, že ti to pomáhá, věříš tomu, tak si do toho pro mě za mě investuj, tvoje peníze, tvoje volba 😉 ale k úspěšnému hubnutí nejsou absolutně zapotřebí

novakova_madla
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
jerrabina
28. srp 2023

Dám pohled z "druhé strany". Miluju dusenou zeleninu a jsem schopná ji placnout na panvicku bez kapky omastku - a pak se divím, že nepribiram a jsem kostlivec 😂 zbytek vybeham kolem děti a taky neumím vypnout hlavu a ta taky žere hodně. Sečteno a vydeleno, bez sladkostí bych už nebyla vidět a začínám s tím pořádně něco dělat 🙂
Zároveň je to tedy funkční návod jak zhubnout (i kdyz já jsem ten typ co při stresu hubne a to se zkopírovat nedá)