Spalovače, přípravky na podporu hubnutí. Máte zkušenosti?

22. led 2023

Zdravím holky, máte nějaké zkušenosti se spalovači nebo jinými přípravky, které pomáhají při hubnutí? Zhubla jsem vlastními silami téměř 30 kilo, ale posledních 10 kg zkrátka nemůžu dát dolů, i když se udržuji v kalorickém deficitu (používám kalorické tabulky) a jsem aktivní - téměř denní procházky (všude chodím pěšky) a 4x do týdne silové cvičení 40-60 minut a samozřejmě běžná práce kolem domu, domácnosti a dítěte. Plánuji si zajít na inbody, kde třeba zjistím, kde je problém. Nicméně pokud máte zkušenosti s něčím, co třeba pomáhá (když to řeknu hodně jednoduše - zhubnu vlastní silou 1 kg a přípravek mi pomůže další třeba alespoň půl kilo dát dolů), existuje vůbec něco, co opravdu funguje a není na předpis?
Jinak prosím nepište mi, že žádné zkratky neexistují, že se musím snažit sama, a že to je dlouhý proces, vězte, že tohle všechno vím, ale třeba má někdo zkušenost s něčím funkčním. Popřípadě pokud máte jinou radu, tak uvítám cokoliv. Díky

krisstina93
22. led 2023

Nic takového není, ale když hubnes z větší váhy, tak ten začátek jde skoro sam a poslední kila jsou největší boj. Navíc jestli teda posilujujes, tak váha muze jít nahoru nebo stát, protože svaly jsou těžší, takže muze ubývat tuk, ale přibývají svaly a váha se nehýbe, pak je lepší měřit na Cm, než na kila.

gdpr
22. led 2023

Skus nieco na odvodnenie, mozno tvoje telo zadrziava vodu... Ja mam dobru skusenost s Ladylab ale pozor pri tom treba naozaj dodrziavat pitny rezim (2-3l vody alebo bylinnych cajov nepocitaju sa sladene napoje, polievky, kava, dzusy...) lebo si mozes znicit oblicky. Inak nemyslim si, ze vaha o niecom vypoveda skor miery ci chudnes v centimeroch ruky, brucho, boky, stehna kazde telo ma svoju biologicku hmotnost, ktoru je tazko prekrocit smerom dole (s vynimkou poruch prijmu potravy alebo niektorych chorob) ale da sa pekne vypracovat.

hani_na
22. led 2023

Zkušenosti se spalovači nemám. Nehubla jsem z velké váhy, ale poslední 3 kg prostě nešly. Pomohlo mi pít vývar (bez nudlí), protein - Reflex cacao caramel je chuťově nejlepší, co jsem měla, k večeři už žádné sacharidy, hodně zelené zeleniny, 20 minut (mírného) pohybu na lačno. Ale záleží jaký máš typ postavy, já snadno nabírám svalovou hmotu, mně stačil ten ranní pohyb a protein.

lenkajan
22. led 2023

Souhlasím s @krisstina93. Je důležité se měřit a ne vážit🙂 Za sebe bych doporučila změnit typ cvičení. Pokud jedeš už dlouhou dobu stejný silový training, tělo si zvykne a formování postavy se dále nemusí projevovat. Výborné je si najít trenéra a sestavit trénink na míru. Inbody se mi moc neosvědčilo. Je tam hodně faktorů, které dost ovlivňují výsledky.

sorboni30
22. led 2023

Mě pomáhaly spalovače od Dance. Jak je dancavideo . cz tak tam má spalovače které jsou fajn. Jeden vypadá jako granát. Ten je fakt super. Po něm jsem byla vždy úplně při cvičení mokrá. Takže zkus. Jinak uber sacharidy (bez pečiva, příloh), jež proteinové tyčinky odpo na svačiny Hodně štěstí 😉

trilien
22. led 2023

Nič také ako zázračný spaľovač neexistuje. Stimulanty typu kofeín, karnitín, synefrín...nabudia telo pred výkonom, ale nepomůžu zredukovať tuk. Netuším, kde je problém (nevidela som jedálniček, neviem, ako dlho trvá redukcia TH, nepoznám výsledky telesnej analýzy ani zdravotný stav a druh zaradenej pohybovej aktivity), avšak energetický deficit, ktorý trvá dlhodobo může redukciu TH trochu pozastaviť na určitý čas. Je teda možnosť nastaviť na istý čas jedálniček na optimum tj neredukovať hmotnosť, aby telo malo pocit, že je "všetko v pohode" a následne zase skúsiť prejsť na kalorický deficit. Důležité je zároveň, okrem makroprvkov, balancovať v strave aj mikroprvky, aby organizmus nestrádal,

lenkajan
22. led 2023

Ten kalorický deficit mě také napadl. Pokud jedeš 4x týdně svalový trénink, určitě bych nejela v kalorickém deficitu. V tomto režimu nemůže tělo správně fungovat. Paradoxně to muže být příčina, proč hubnutí nefunguje.

autor
23. led 2023

Holky děkuji všem za radu 😊 možná to skutečně bude v tom deficitu 🤔 teď jsme o víkendu mělo rodinnou oslavu, kde jsem si tedy rozhodně nic nehlídala a pohyb také nic moc kromě obsluhování hostů...paradoxně mám o kilo a půl méně 😅🙈🙈

novamamina
23. led 2023

Urcite změnit hodnoty v kalorickych tabulkách. Zvys si třeba o 200kcal příjem a uvidíš co to bude dělat.