Dobrý den chtěla bych se zeptat jaký máte nazor na spalovač tuků pro kojení a jak to může ublížit miminku
@natslie to určitě ne. Já potřebuju zhubnout, kojím dceru, má rok a půl a kila se pořád drží. Tak jsem začal cvičit na elipticalu 40 minut a ještě si počítám příjem jídla, abych měla mírně kalorický deficit, ale někdy mám teda hlad a hlavně když odpoledne přivedu starší dceru ze školky, tak jsem strašně unavená. Malá se kojí hlavně v noci.
Minule jsem taky zhubla, až jsem přestala úplně kojit, to pak šlo tak nějak samo. Jde to pomalu, zhubla jsem zatím jen 6kg 😐
@natslie No pro kojení je důležitá vyvážená strava. Spalovač vhodný tedy rozhodně není. Všechno co snis a vypijes jde i miminku, které potřebuje růst a být zdravé a to rozhodně mateřský mlíko s nějakými látkami na spalování tuků nebude. Jedla bych vyvážené a hýbala se. Experimentovala bych až po kojení, ve chvíli kdy vyživuju pouze svoje vlastní tělo.
@natslie Stačí si přečíst složení. U většiny máš taky důrazné varovaní, že přípravek je nevhodný pro těhotné a kojící ženy. Pokud bys mrkla na fóra trenérů či prodejců, napíšou ti to samé. Za prvé některé z látek ovlivňují chuť mléka, jiné mají dokonce vliv na hormonální vývoj. Nevhodné jsou i přípravky pouze s carnitinem a kofeinem, které sem tam někdo s hodně povolenou fantazií doporučí.
@natslie spalovač tuků u kojení ne, tělo už tak vydává spoustu energie na tvorbu mléka. Nehubneš, když kojíš? U někoho to tak je, tělo si drží zásobárnu tuku (taky jsem to tak měla a záviděla holkám, co kojením hubnuly).