Spalovač tuků Ladylab. Máte zkušenost?

annoonniimm
21. srp 2024

Dobrý den, máte někdo zkušenost se spalovačem tuků od ladylab? Nebo můžete doporučit něco jiného? Děkuji ☺️

lencaa11
21. srp 2024

@annoonniimm všechny tyhle věci jsou o ničem nic jen tak nezpálí tuk

alubif
21. srp 2024

Měla jsem koupený fat Killer a bezkofeinový calorie Killer, od každého jedno balení. A víc jich nekoupim. Ale nefungují tak, že ho sníš a pálí to tuky, je k tomu potreba pohyb. Já jsem se teda mnohem víc potila a měla víc energie na cvičení. To co pálí tuky je svalová hmota. Pak je ještě nějaký noční zabíječ tuku , to je samostatná konjugovaná kyselina linoleova, kterou koupíš levněji od gym beamu. Tyhle spalovače bez pohybu nefungují! Já už jsem si ponechala jen CLA a L - carnitine, ten je na zlepšení svalové hmoty a spalování. Dole mám 7 kg a mnohem pevnější postavu.

felis
21. srp 2024

Ahoj, přesně jak píše @alubif. Bez pohybu spalovače nefungují a spalovače jsou různé a fungují u každého jinak... tady má třeba Danča Hájková hezký článek https://www.dancahajkova.com/post/5-nejlepších-... cvičím podle ní a zhubla jsem. A tady ještě všeobecně o fitness doplncích... a jak píše Danča, tak platí "Zázračné pilulky na hubnutí neexistují a doufám, že nikdy existovat nebudou. Pohyb je pro tvoje tělo velmi důležitý a „očůrávání“ nějakou pilulkou se určitě nevyplatí."

flying_stork
Autor odpověď smazal
Zobraz
gdpr
21. srp 2024

Jediný účinok uvidíš s kalorickým deficitom môžeš si kúpiť akékoľvek doplnky dokonca aj hýbať sa pokiaľ nebudeš v deficite neschudneš ani gram

flying_stork
21. srp 2024

@annoonniimm Měla jsem jak spalovač, tak i ten noční. A za mě dobrý, po tom nočním jsem neměla, ráno nafouklé břicho a klasický spalovač jsem brala před cvičením a energie jsem měla na rozdávání. Ale výrazně jsem po nich nezhubla 🙂

alubif
21. srp 2024

@gdpr to je blbost, já se stravuju stejně, dám si i Fast good, ledňáčky , čokoládu, lupínky... Zrovna teď oblizuju ledňáčka a večer jdeme s mužem na running suchi.Ale pohybem to spalim. Úplná hovadina je hubnout jen jídlem, ano, něco zhubnes, ale pak se váha zasekne a už to bez pohybu nejde, stejně tak i když zhubnes, tak na co ti to je , když je postava neforemna.

gdpr
21. srp 2024

@alubif niekde som pisala ze treba len jedlom? Bolo to myslelne skôr tak ak by každý deň jedla 3000kcal (co len nezdravou stravou ako fastfood, slané, sladké je reálne aj viac prijať) a pri pohybe by spálila okolo 500 tak by to nevyšlo lebo aj ten pohyb by bolo malo vzhľadom na príjem. Ja som tiež nikdy len jedlom nechudla 😂

alubif
21. srp 2024

Tak píšeš ,,aj pokial sa budes hýbat" tak to vyznělo, že deficit budeš mít jen když uberes jídlo. @gdpr

felis
21. srp 2024

@alubif souhlasím, vyznělo to tak

annoonniimm
autor
22. srp 2024

@annoonniimm trochou nechápu jak každej píše bez pohybu to nejde.. já neříkala, že necvičím 🙂. A chtěla jsem recenze na ten spalovač 😁

felis
22. srp 2024

@annoonniimm Pokud to tak je, tak se vyprdni na tenhle a jdi do tohoto https://www.benu.cz/extrifit-fatall-fat-burner-...

alubif
22. srp 2024

@annoonniimm protože jsou tu i takové krasomily, co si myslí, že se ten tuk spali sám zobanim pilulek.

felis
22. srp 2024

@alubif a na tom pak ty firmy vydělávají... bohužel.

alubif
22. srp 2024

Jinak proste děkuju za recenzi by taky nebylo od věci a ne nás tu hned pucovat 😉

annoonniimm
autor
22. srp 2024

@alubif to si fakt nemyslím, kdyby to tak bylo, tak nejsou plné fitka 😂

anonym06
23. srp 2024

Ahoj, to že spalovače bez pohybu nefungují víme všichni. Nicméně, pokud pravidelně cvičíš a ocitneš na bodu mrazu, jako já, tak proč to nezkusit podpořit. Já teď zkouším Alavis Maxima spalovače tuků a musím říct….super. Za mě fungují….a pokud cvičíš více, zvážila bych i protejňák a creatin….od GymBeam je obojí super…