Ahojky maminky,
sháním parťáka na hubnutí.Jde mi o to že po porodu jsem už čekala dlouhou dobu.Něco jsem shodila díky kojení ale teď je nařadě posilování a zpevňování.Bohužel jsem rodila císařem a tak jsem ten začátek furt oddalovala.Proto budu ráda za jakoukoliv kámošku na hubnutí která mě dokope k tomu abych to po týdnu zase nevzdala 😀 vždy jsem na začátku nadšená a odhodlaná a po týdnu je to pryč 😖
Ahoj holky,
já jsem teď po nemoci. Dnes poslední den atb a zítra konečně vyběhnu 🙂 S jídlem mazec, docela jsem se za posledních pár měsíců vypapkala, takže na tom musím taky začít makat 🙂
@gabcapatis já bych taky běhala ráda a už několikrát jsem to zkoušela ale závěrem musím říct že s prsy velikosti e-f se běhat nedá. 😀 nakonec jsem si pořídila orbitrek a běhám na něm páč tam mě to tělo z toho tolik nebolí.navíc se pak můžu po cvičení hejbat což se hodí páč dcerka se moc ráda nosí😀
@beruja já mám 9 ti měsíčního prcka porod sice klasický a poporodní kg už mám dole ale brala bych tak 10 dát dolů ale budu ráda i za 5 🙂.Taky ještě kojím a s těma prsama není nad dobrou sportovní podprsenku.
@gabcapatis taky bych chtěla chodit běhat,tak 1-2 x týdně ale nějak se k tomu nemůžu dokopat.
Ahoj holky , mohla bys se přidat?
Ahojky mohu se také přidat?? Vydržela jsem max.týden a pak polevila úplně..a to doslova :((
moc se omlouvám že píši až teď ale nějak jsem nestíhala...začala jsem chodit do skupiny cvičíš,cvičím,cvičíme a je to tam super.jsou tam videa na hubnutí a všichni se tam hecují.takže pojdte holky tam a můžem to rozjed.je to tady na koníku 🙂
Ahoj já už sice cvičím čtvrtý týden, s 5 denní pauzou, ale ráda v tom nebudu sama. Taky mě to vždy drží tak ten měsíc a pak polevuju tak jestli chceš můžeme se podporovat navzájem. 🙂