Ahoooj, chci založit diskuzi, která se zabývá problém zhubnout, když má ženská jako sedavé zaměstnání od 9 - 19...a doma je kvůli dojíždění o půl 9 doma...
co mě chybí je pohyb, kterého jsem měla až až a teď šílím místo mých krásných 62 kg mám 68 kg a jsem nešťastná...máte takový problém i vy? Jak ho řešíte? díky
fakt? já naopak, ale narovinu nemám dítě, ale psa takže pohybu až až...a chodila jsem 3x týdně plavat, to mne teď vadí, protože mne bolí záda a bazén nestíhám...já dodržuji...ale večer příjdu a honí mne mlsná...☹ jsem sladkožroutisko
Zrovna dneska jsem na tohle četla docela dobrý článek... Doufám, že další rady budou v příštím díle. 🙂 http://space-in.cz/stop-tloustnuti-v-kancelari-1-dil/
Ahoj, moja skusenost je taká, že telo si dlho zvyká na zmenu - že prišlo o pohyb, ale zvykne si a ustáli sa to. Tiež si neodpoustím sladké, takže odpoledná sladkos\ť v práci musela byť, ale prestala som sladiť kávu, aby som toho nemala príliš veľa a nakoniec sa mi podarilo na jeden deň v týždni zohnať nejaké rozumné cvičenie.....
@indien Kupodivu to bylo lepší, než když jsem doma s malým dítětem. Poctivě jsem totiž dodržovala svačiny, které jsem si naplánovala a nebylo to v rychlosti to, co dům dá, takže se mi podařilo díky tomu zhubnout. Takže jak to tak vidím, hubnutí opět nastolím až v práci v kanceláři, protože doma se mi to fakt nedaří.