Zdravím, prosím můžete mi někdo pomoct? Chtěla bych zkusit půstovat, ale nevím jak na to jak si to rozdělit. Ráno vstávám v 8h. A popřípadě co jíte? Moc děkuji ☺️
Stahni si kalorické tabulky a na FB se pridej do skupiny Hubneme a jime zdravě s kalorickými tabulkami. Na pust se vyprdni,80% je hlavně o stravě.
Za mě je to super věc. Ale nedrží to nějak striktně, t@ hodiny. Podle programu přes den. Ve všední dny jim zhruba od šesti do dvou. A o víkendech cca od devíti do čtyř. Občas to porusim, ale pak se hned zase vracím do režimu. Maximálně mi to vyhovuje, držím to tak už několik let. Nejsem úplně stihla, to bych se musela víc omezit i v době, kdy jim, a to se mi nechce. Ale držím si tím takovou normální váhu za docela malé úsilí. Co se týká jidla, tak jim cokoliv a když je období bez jídla, tak opravdu nic, jen piju vodu a ovocny čaj.
Jak to rozdělit ti nikdo neporadí, to záleží co tobě vyhovuje... Já třeba nikdy moc nebyla zvyklá snídat, takže já začínám povětšinou jídlem kolem 11 hodiny, plus tedy okno většinou nemám 8 hodin, ale cca 10...
A v období bez jídla se některé věci mohou, nepamatuju si počet kalorií, ale třeba kafe s trochou mlíka se do nich vejde, to ráno potřebuju 😁
@biciklissie děkuji 🙂
@j.a.n.i taky nepotřebuji snídat takže zkusím od 11-17
Ptáš se na ne úplně správném webu. Najdi si skupiny, kde jsou vystudovaní nutriční terapeuti, a konzultuj s nimi. Co funguje na jednoho, nemusí fungovat na druhého, takže sbírat rady takhle na internetech může být problematické.