Ahoj holky,
chystáte se si dávat novoroční předsevzetí "Zhubnu"?
Případně, jak dlouho se vám to dařilo držet letos (pokud jste si ho daly) a opravdu se vám povedlo zhubnout?
Máte nějaké osvědčené tipy, co vás motivuje?
Díky za tipy 🙂
Mam to podobne jako @bledulka84 az sezeru to cukrovi a ten salat, tak jdu makat 😀. A ted vazne, opravdu musim se sebou neco udelat, protoze uz se na sebe nemuzu divat a kolem male to jaksi nevybehavam ☹ 🙂
Taky potrebuju zhubnout :( Ve druhem tehotenstvi jsem pribrala 25kg a to jsem predtim uz vazila o 3kg vic, nez kdyz jsem poznala manzela.. takze hruza.. uz jsem shodila 20kg, coz je uspech, ale stale by to chtelo aspon tech 5, ne-li 8..
Motivace pro mne jsou: vypadat a citit se dobre, moct se poradne honit s ditetem, az povyroste. Jen ta realizace bude tezka, jist zdrave, vic se hybat. Jsem kratce po cisari, takze musim opatrneji.
@nikolanevec ahoj, měla jsem toto předsevzetí letos, ne poprvé. Měla jsem za sebou čerstvě třetí CS a váhu jatečního prasátka. Do srpna 3kg dole, vidět nebylo nic. Pak jsem se sekla na zádech mezi postelí a sloupem a nebyla jsem se schopná zvednout. Byla jsem jak želva na krunýři. Takže jsem se zdravě naštvala a vrhla se na to z gruntu. Od té doby dole 24kg. Zatím jen jídlem, takže se klepu, ale do příštího roku jdu s předsevzetím hubnout a cvičit 🙂
ahoj děvčata, já jsem si předsevzetí splnila už ted,,, přála jsem si do Vánoc být pod 100kg a povedlo se 12kg je dole, nikdy jsem to nedokázala na Nový rok
Pro mě byla největší motivací touha otěhotnět a hlavně jsem už byla sama ze sebe nešťastná.. roky se nám nedařilo a ač jsem nikdy nebyla extra tlustá, byla jsem veliká.. takže jsem se "kousla", začala jsem cvičit a srovnala si v hlavě jídelníček a šlo to samo.. teď jsem v šestém měsíci a jsem zvědavá, jak rychle se po porodu vrátím zpět, velryba už nikdy být nechci.
já bych chtěla zhubnout aspoň trochu, ale su líná a mlsná. Tak aspoň se držet a nepřibírat.
holky mrkněte na instagram saberisa08 za půl roku 40 kg - uprava jidelníčku a sport...
já si teda předsevzetí dávat nebudu, mě stačí začít chodit do práce a zhubnu jedna dvě (díkybohu!) ale kdysi jsem shodila za letní prázdniny 8 kg jenom ježděním na kole, vypuštěním sladkýho (včetně limonád) a pojídáním hodně zeleniny. Jo a jen tak mimochodem sice to není předsevzetí ale udělali jsme s partnerem dohodu že pokud se mě podaří shodit cca 30 kilo (o čemž nepochybuju) skončí z vteřiny na vteřinu s tím svým smradlavým kouřením 😉
Ahoj, toto neresim, spis se snazim drzet se na vaze kterou povazuju za vhodnou.
Ale mam pro vas tip. Onehda jsem nahodou narazila na web "trenerka Danca" a jeji nazory mi prijdou rozumne. Treba to nekomu prijde vhod. Ma tam i spoustu super receptu
https://www.dancahajkova.com/
Pro me je nejvetsi motivace vypadat dobre 😀 jdu do toho po novem roce ale neberu to jako predsevzeti, konci mi sestinedeli a tak to tak vyslo.
Chtěla bych zhubnout na normální BMI, kupovat si normální oblečení. Bohužel jsem stále těhotná a při kojení to asi taky nebude ideální. Ale dám tomu čas. Úprava stravy a hlavně víc pohybu.
nikdy jsem hubnout nepotřebovala, ale po druhém porodu jsem tlustá jak prase, takže až sežeru všehno vánoční cukroví, tak potom bych se sebou už něco dělat měla 😀 za mě - celý život jsem jedla jen omezeně mléčné výrobky, teď v těhu a po porodu je jím dost a mám +8 kg nad celkem optimální váhu, takže já zas omezím mléko. cvičení jen na zpevnění po porodu, jogu a v létě pak kolo.