Milé ženy, ráda bych konečně zatočila s kily, která mi zůstala po těhotenství. Rozhodla jsem se, že bych se zašla poradit a přeměřit na přístroji in Body, máte někdo zkušenost s nějakým poradcem v Brně, který tyto služby poskytuje? Ráda bych si nechala změřit baz. metabolismus, tuk, svalstvo, problémové partie a asi i nějakou konzultaci ohledně změny jídelníčku.
Budu ráda za Vaše zkušenosti. Díky moc. Adéla.
Aha, tak preparáty právě opravdu nechci, o tom to určitě není. Chtěla bych právě zajít k někomu, kdo nevnucuje preparáty. Ale opravdu řeší jen jídlo, pohyb, metabolismus atp.
Ahoj, ja mam dobrou zkusenost s jednou znamou z Brna. Dela premereni, da s tebou dohromady co jis,jak casto,co ti chutna,nechutna atd. Vubec nenuti jist neco co ti nechutna a podobne. Proste vsechno probere,aby zjistila co a jak. A pak udela jidelnicek na miru. Pta se i na moznosti sportu a podobne,proste poradi. Zabere to skoro 2 hodiny,ale byla jsem opravdu spokojena.
Jestli mas zajem,napis mi osobni mail,predam kontakt.
Ahoj,v Brně ma svět zdravi hned nekolik pobocek (svet-zdravi.cz/pobocky), nejsem primo z brna, ale kdyz jsem tam studovala take jsem se po nejakem poohlizela..🙂
Jo podle toho jsem si nasla taky toho sveho, a udelala jsem dobre ze jsem dala na radu kamaradky, ona u nich zhubla v celku dost
A kolik potrebujes ty? Kamradka k nim zase chodila pac nemohla pribrat a byla az nezdrave hubena
Mě se líbila slečna poradkyně v Bohunicích. Proměřila, propočítala co jím a sestavili jsme jídelníček. Bylo to ještě před těhu, takže teď už ji budu potřebovat zase. 😀 A ještě když Tě tam pošle mudr obvoďák, tak je to prý zadarmo..
No, po porodu jsem nabrala v celku dosti a do ted se toho zbavit nebmuzu, muj sen by bylo okolo 30kg, tak snad bych to s nimi dokazala zhubnout
@adypro u toho pozor, ja byla uz dvakrat na tom premereni a vzdy se mi snazili vnutit nejaky jejich preparaty, ze jinak nemam sanci zhubnout a ze vse co delam je spatne..ale chtela jsme vedet jak spatne na tom jsme a jak se to pohlo od minule...jo a ten muj spatnej jidelnicek a spatnej pohyb uz mi zajistil behem 9 mesicu 15kg dole, jeste 5 a budu max. spokojena, no i 2 by stacily 😀