Dobrý den,
chtěla bych znát názor maminek, které mají zkušenosti z použitím poporodního stahovacího pásu. Má to nějaký účinek? Třeba jestli se po používání pásu natáhlé bříško zase vrátí zpět. Váhám, zda si ho mám pořídit.
Děkuji za případné odpovědi
Mně ho teda doporučila fyzioterapeutka i gynekoložka. Vzhledem k tomu, že mám tři děti relativně brzy po sobě, tak jsem ho nosila, ale samozřejmě nečekej zázraky. Je to jenom podpůrná pomůcka.
Asi bych zvážila svou kondici, věk a počet děti. Po prvním dítěti se mi bříško zatáhlo brzy a samo. Po třech dětech a velké břišní operaci jsem někde jinde.:-/
Neměla jsem ho a břicho se mi stáhlo rychle, zůstaly mi kila v zadku a na to žádný pás není. :D
Měla jsem ho po druhém porodu. Moc mi pomohl - břicho mně bolelo, táhlo dolů, s pásem to bylo OK, hned jak mi ho paní v obchodě dala jsem cítila velkou úlevu a byl moc příjemnej :o)
Za me urcite ano, navic kdyz cekate treti ditko. Mela jsem ho u druheho ditete, moc mi pomohl a ted ho budu mit zase 🙂 Doporucili mi ho i v porodnici 😉
u prvního jsem ho neměla a u druhého jsem ho měla, ale stejně jsem ho nepoužila a břicho mám jak přistávací dráhu 😀 😀
Doporučuji ...
Mela jsem po sekci, nosila jsem ho a pomohl 🙂 to same i podpurny tehotensky pas - mam Baby belt od Anita a nedam na nej dopustit! Zadny bolesti zad, aj.
Ahojky, já ho neměla a 4 měsíce po porodu jsem měla svou původní váhu, míry i postavu ( kromě teda prsou). I bříško se mi bezproblému zase vrátilo, ale teda nebylo to samo - hodně se hýbu, ale je to můj životní styl, ne že bych se dřela účelně za postavou 🙂