Dobrý den,
chci začít cvičit a potřebovala bych tip na dobrou a hlavně pevnou sportovní podprsenku, protože mám velká prsa po dvou dětech a mám z toho trochu komplexy. Nosím prádlo od Tima. Prodávají i tuto podprsenku http://www.timo.cz/cs/formujici-pradlo-sensi/61.... Už jsem si jí zkoušela, docela sedí, ale jak nemá kostice, tak se v ní necítím. Máte konkrétně s touhle, popř. s nějakou podobnou zkušenosti? (myslím především, vy maminky, co jste dlouho kojily a máte velká, ne zrovna ideální prsa?)
Děkuji
@simmonazana já mám bezvadné zkušenosti se sportovníma podprdama z Marks and Spencer 🙂
definitivne doporucujem Panache Sport, mam ich dve, jedna vydrzala cele 2 roky a to som chodila do fitka kazdy den a k tomu este behat - beham 1/2 maratony... jedna sa teraz po 2 rokoch troche predrela pod prsiami, ale stale je normalne plne funkcna a pouzitelna.. ak si z prahy, stoji za to zajst do obchodu spravna podprsenka, kde Ti doporucia vhodnu velkost. Podla klasickej by som to nekupovala. 😉
@simmonazana Jak píše @kaccistar , Panache Sport je naprostá bomba! Od Tima nosím klasické podprsenky vel.70I/J, takže taky vellká prsa + malý obvod.... musela jsem si zvyknout, že ta Panache fakt drží hlavně obvodem, ale můžu skákat jak chci, prsa jsou ok.... což v běžné Timo doběhnu tak 100m na bus a už mě bolí prsa, padají ramínka (i když jsou širší)....Koupila jsem si ji na běh, vyběhla 3x a vybodla se na to, ale Panache nosím běžně, tak "nahoře" prsa jsem neměla ani když mi bylo -náct 😀
@kaccistar
@simmonazana
@blanka.k
Je pravda, že po Panache sport už ti budou ostatní sportovní podprsenky připadat jako karikatura na sportovní podprsenku 🙂 Já jsem tuhle podprdu objevila už před lety v Anglii, buď si jí kupiju na www.bravissimo.com, a nebo v pražském obchodě Správná podprsenka (tam je samozřejmě dražší, než koupit z webu, ale zase tě přesně změří a víš, jakou velikost potřebuješ). Teď, když jsem těhotná a mám 80 G, tak jinou než tuhle nenosím (celodenně, ne jen na sport). Prsa se ani nehnou, dobře rozložená podpora, oddělené košíčky, "nesplácávací".
ja som tu Panache okrem klasickeho behu, fitka, kruhoveho treningu, spinningu, pouzivala aj na trampolinky. Moja normalna velkost je 30G, takze definitivne doporucujem, pretoze vsetko je pri cviceni tam, kde to ma byt a hlavne sa mi nikdy nestalo, ze by ma podprsenka odrela, ako kamosku jej sportova NIKE.. 😉
@simmonazana V Praze by ji měli mít v prodejně Caresse (já ji viděla v jejich pobočce v Brně, kde se mi paní asi 1,5hod. plně věnovala, fakt uměla poradit, prsa mi pomáhala tam správně "nacpat", řešila každý milimetr, já bych si hned vybrala, ale říkala mi, že pokud jedu za 14 dní do Prahy, mám si koupit tam, že tam je větší výběr těch velikostí I, J, K.... (bohužel kvůli nemoci jsem nejela)
za mě taky určitě v obchodě správná podprsenka, poradí a panche sport je super
Tak jsem se podívala na ty Panache, co na ně pějete ódy. Věřím Vám, že je dobrá, ale za tu cenu už bych mohla mít skoro liposukci 😎 Timo nosím, tak už jsem byla skoro rozhodnutá i pro tu sportovní. Tak já ještě popřemýšlím.... 😉 Díky za rady 🙂
@simmonazana Já vím, Panache je drahá, ale opravdu za tu cenu stojí. Není to věc designu nebo barvy, ale naprosto účinné funkčnosti. Teď mně napadá, mají ji i v obchodním domě Debenhams (dříve Krone) na Václaváku v Praze, tam je to přece jen trochu anonymnější, než v butiku s prádlem, tak jestli budeš mít cestu okolo, vyzkoušej, a uvidíš 🙂
@simmonazana nebo taky můžeš začít šetřit na plastiku prsou, ta je určitě levnější než nějaká podprsenka panache .....
@simmonazana ja mam od nike a jsem spokojena. jinak mě 1300 za podprsenku, co ma dost držet, nepřijde zas tak hrozna cena. Jsou i dražší podprdy
@simmonazana mam docela dobrou zkusenosts podprsenkama z Tchiba (s temi nejvic vyztuzenymi).Maji je ted v kolekci "S barvami se bezi lip",vyjde na 499 Kc.
a hlavne za podprsenku, ktora vydrzi kazdodenne behanie / cvicenie a k tomu pranie kazdy den... a viac ako dva roky, to teda fakt je cena minimalna... takze naklady na podprsenku su cca 1.80 czk na den, ked by som to takto extremne prepocitala.. ale samozrejme, je to na kazdom, kolko chce investovat.. ja to beriem ako investiciu do kvality a do pohody. Keby nemam prsia, respektive keby ich mam mensie, tak by mi tiez stacila NIKE, ale myslim, ze oni ani rozhodne podprsenky pre zeny s velkymi prsiami nemaju.. 😉 tu sa jedna o funkcnost, preto je cenna vyssia..
Holky, ono záleží hlavně na velikosti prsou. Já jsem měla před otěhotněním 75 F, a všechny ty Nike a jiné "sportovní" podprsenky mi přišly daleko horší a míň funkční, než klasická podprda. Řešila jsem to tehdy zmenšovací podprsenkou od Triumphu (tj. s plnými košíčky), a přes to ještě jednou podprsenkou sportovní. To drželo, ale prsa jsem měla rozpláclá a dusila jsem se. Jediná Panache drží OPRAVDU velká prsa, že se ani nehnou, a váhu rozloží rovnoměrně, takže člověk nemá pocit, že se mu odříznou ruce v ramenou. To, že mají prsa při tom ještě pěkný tvar a nejsou rozpláclá, beru jako příjemný bonus.
Ale samozřejmě chápu, že holkám s menšími prsy může udělat stejnou službu daleko levnější podprsenka.
@skritkova Nejlepší je si poprvé podprdu vyzkoušet v reále - tj. zjistit, kde v nejbližším obchodě ji mají, a tam ji zkusit. Jak jsem psala, v Praze ji mají ve více obchodech (Správná podprsenka, LeChaton paní Konarovské, obchodní dům Debenhams na Václaváku, a jsou určitě ještě další obchody). V jiných větších městech určitě bude taky někde k mání...
@simmonazana Jak píšou holky.... Panache je drahá, ale lepší jsem nikdy neměla..... a dražší taky ne 😅 Ale prostě pro velká prsa je nej!
@skritkova Když jsem si jjui kupovala loni, jsem měla asi 70H, tak paní i říkala, že bych mohla mít Panache Sport 70G (ale tu neměli), tak jsem si koupila 75E a mám ji zapnutou na nejtěsnější objem a pohoda... V jiném obchodě jsem zas zkoušela klasické Panache a ty jsem fakt měla zas to H,I.....takže já mám vyzkoušené, že mám tu sportovní "menší" než klasické podprsenky 🤐
@guinea To mi připomíná moje obíhání sport.obchodů - paní mi dala vel.L, jsem si to zkusila, řekla, že je mi velká pod prsy a malá přes prsa...tak mi nabídla XXL 😅 Nebokdyž už měli klasické značení, tak končili vel.75D 😅 A řešení klasika + sporotvní podprsenka (já měla bezešvou za 150,- ), to taky znám.... 😀 😀
. Nedám za podprsenku víc než 1000,- to je fakt maximum 🙂
@simmonazana No, to je otázka priorit. Já bych vždycky zase dala cokoli, jen aby mně ty obří prsa neobtěžovaly...
@blanka.k Díky za odpověď 🙂 Ale když koukám na tyhle stránky http://www.eshopspravnapodprsenka.cz/410-panach... tak tam jsou nějaké velikosti 28, 30, 32 atd. a končí to H ☹ Jaké velikosti v klasickém označení to odpovídá, prosím?
Dnes mi přišla podprsenka Panache Sport a musím říct, že za ty peníze na 100% stojí!! 🙂 Nikde nic netlačí, je úžasně pohodlná a přitom pevná, neuvěřitelný 🙂 Hlavně to vyřešilo můj problém "vypadávání" prsou z podprsenky, takže za mě super super super a jdu šetřit na další, ať mám na střídačku 😀
Já teda s Panache zkušenosti nemám, ale nedám dopustit na sportovku Freya Active, ta drží jak přibitá a dělá se snad i do Káčka. Já mám prsa 70I a chodím na alpinning, původně jsem nosila bezešvou podprdu z Lidlu a pod ní normální podprsenku, ale to už prostě nestačilo :( Takže jsem byla nucena investovat a koupit si nějakou fakt pevnou sportovku s kosticí, a byly celkem nervy ji v týhle velikosti někde sehnat, ale nakonec jsem ji sehnala tady: http://www.dolly.cz/podprsenka-freya-active/. Mám ji v černé a fakt doporučuju.
@guinea Aha, tak to mně teda špičatý prsa nedělá. Holt každá jsme jiná 🙂 Možná ti to dělal ten šev. Mně to třeba dělají podprsenky, který mají šev svisle směrem k pupíku, to mám pak prsa jako Madonna v tom svým slavným korzetu 😀 Tahle mi sedla pěkně, a hlavně, měli moji velikost, už jsem myslela, že na sebe nic neseženu.
@simmonazana http://www.spravnapodprsenka.cz/clanky/sport