Ahoj po jak dlouhé době mohu začít cvičit a chodit na zumbu a aktivně se pohybovat po CÍSAŘSKÉM ŘEZU. Prodělala jsem ho v unoru. Dík
Cvič, co ti dovolí jizva. Břicho pomalu cvičím od 9 týdne, ale ostatní cca od 5 týdne, každý to má jinak... Zkouším, při čem břicho nebolí, to dělám. Mně se jizva vnitřní i vnější vyhojila rychle. Doktorka mi říkala, že někdo může mít problémy i rok než se s tím tělo vyrovná.
to já cca 5-6 měsíců ještě cítila když jsem cvičení prošvihla...také jsem malinkato zakrvácela..holt hojení asi pomalejší. ale bud radši opatrná, ať si nepřivodíš problémy, krvácení, kýlu atd.. půl roku bych tomu břichu dala pokoj.
Půl roku mi bylo řečeno ať nic namáhavého po císaři nedělám.
Zdraví máme jen jedno. Dokonalá postava musela počkat, ale kojení a vození mimi a postava byla po měsíci jako před mimi ☺
Ahoj, taky jsem po císaři a říkají že šestinedělí je 8 týdnů takže po tom už můžeš. Jen nic nezvedat, to je asi jasné, prý bys memela ani nosit mimco ve vajčku aby sis nepřetížila jednu stranu břicha. Plus asi počkat s břišními cviky. Ale zumba je podle me v pohode.