Mamky, jsem 18 měs po porodu, v těho jsem přibrala 35 kilo(to jsem málo jedla), rozhodně míň než před těhotenstvím....No nic méně, jsem byla strašně zavodněná, po porodu jsem zhubla pouze 17kilo, stravuji se zdravě, nebo se alespoň snažím, nesmažím, nemastím, nesolím, nesladím...No snažím se jím 5x-6x denně menší porce jídla a opravdu pomalu, na jídlo se snažím udělat čas vždycky. Je pravda že nejím moc čerstvého ovoce a zeleniny, za to hodně jím cereálies mlékem nebo jogurtem bílým...pak polévka, nebo brambor, těstvoviny, rýže, a maso nebo omáčka nebo kus kus...no nevím, prostě nejím uplně TOP zdravě, ale snažím se a z mé obliby ve smaženém před těhu jsem se odnaučila uplně, nejím sladké, čipsy ani nic takového domů nekupujeme...Cvičim jak blbá, jeden den kalanetiku, druhý den aerobik, pak jen posilování den pauza a zase tohle kolečko. krom toho každý den chodím s malou tak 2-3 hod venku...A pořád nic! vůbec se to nehýbá...koupila jsem si nějaké čaje na odkyselení a odvodnění v bylinách od dr. Popova, a teda víc čurám, víc piju, ale nevím, jak se projevuje odkyselováí organismu a odvodňovní? za jak dlouho uvidím nějaký výsledek? Jsem zoufalá...:( už fakt nevím co dál...Závodně jsem tančila, na svoji postavu jsem byla vždycky háklivá, chci zpět moji vypracovanou postavu a el 38...pomooooooc prosím!!!!!!!
@achjonetusim jsem sledovaná, beru letrox a tam je to cajk.o/
Holky, já to teď načítám na netu - odkyselení organismu. Našla jsem tu samou tabulku, co @achjonetusim a byl mi doporučen web www.celostnimedicina.cz. Nakoupila jsem v lékárně papírky na určení PH moči a tím se kontroluji. Hodně mi pomáhá Basico z Justu, jsou to tabletky na odkyselení a to tedy funguje na 100%. Teď se k tomu snažím upravit i jídlo, ale je to těžký ☹
jinak chlorelu ted uzivam, treba to pomuze
chichi..ta tabulka mi visi na lednicce..jeste omezumeme psenicnou mouku, bilej cukr a kravske mleko a maso..
Tak holky, čajiky piju od pondělka a mám kilo dole ráno na lačno, Jelikož se dožíraly řízky z velikonoc, ta bych řekla že jídlo na to nemělo moc velký vliv. Tak jestli půjde alespoň to kilo dolů než se pročistím budu šťastná 🙂 Ten čaj na odkyselení je teda nechutnej :D Ale jestli to má pomoct 🙂 jo chlorelu jsem užívala taky kdysi 🙂 tak si ji mám zaběhnout taky ještě dokoupit? Nebo jablečný ocet jsem slyšela, že by měl být dobrý...Co myslíte? A Co cvičíte holky? mamka moje že hodně zhubla tou kalanetikou, tak jedu to, ale nevim co dál mám zkust aby se to dalo dělat doma
Můžu se prosím zeptat, jaké značky čajů na to odkyselení a odvodnění používáte? Díky 🙂
@lenycka27 na odvodnění mám od dr. popova jmenuje se edemin, a na odkyselení bylinný čaj: překyselení organismu 50g (takovej zelenej balíček. za oba jsem platila 108 korun
Děkuji, zkusím je 😉
ja ti neporadim, protoze to mam STEJNE. snazim se jist pravidleně, zdravě, cvičim jako dement a vysledky žadné. Ale kdyby to mělo být nějaký m překyselením, taky zkusím aspon ten caj, co jsi zmínila